Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul

Casti In-Ear Lenovo TWS HT30, True Wireless

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 4 luni 120 LEI Livrare cu verificare
Marca

Lenovo

Tip

Accesorii

Stare

Nou

 Preț negociabil

Casti In-Ear Lenovo TWS HT30, True Wireless
Dupa ce am incercat cu castile de la Skullcandy, am zis sa mai ofer o sansa castilor wireless in-ear si le-am luat pe acestea. Le-am purtat de doua ori, insa nu imi stau in urechi si este un chin sa stau cu grija de a nu le pierde. Le-am purtat de doua ori, in casa, din motivul mentionat mai sus: ca sa nu le pierd. Le predau personal in Bucuresti. Vin in cutia originala si cu toate accesoriile.

Timp de functionare:
• 5 ore cu o singura incarcare;
• 20 de ore de functionare cu ajutorul carcasei de incarcare
Bluetooth 5.0 pentru o conexiune stabila si rapida.
Comenzi rapide:
O singura atingere pe orice casca pentru a raspunde sau pentru a inchide un apel;
O singura apasare pe orice casca pentru a da play sau pause muzicii;
Apasare tripla pe orice casca pentru a te intoarce la melodia anterioara;
Apasare dubla pe orice casca pentru a trece la melodia urmatoare.
Apasare timp de 2-3 secunde pe orice casca pentru a activa asistentul vocal.

Conexiune rapida cu dispozitivele compatibile. Trebuie doar sa scoateti castile din carcasa de incarcare pentru a le asocia cu dispozitivul Bluetooth.

Au un sunet de calitate superioara, un bass puternic, vocale si tonuri inalte clare. Sunt rezistente la transpiratie si apa, avand indicativul IPX5.

CARACTERISTICI TEHNICE

Tip - In ear
Bluetooth - Da
Versiune Bluetooth - 5
True Wireless - Da
Conectori - USB
Functii - Rezistent la apa, Activare vocala, Microfon, Control tactil, Rezistent la transpiratie
Raspuns in frecventa - 20- 20.000 Hz

CARACTERISTICI GENERALE
Continut pachet
1 x Casti
1 x Manual
1 x Cablu incarcare Micro USB
1 x Carcasa de incarcare
Culoare - Verde

EFICIENTA
Timp incarcare - 1 h
Autonomie - 5 h

Contactează utilizatorul

Casti In-Ear Lenovo TWS HT30, True Wireless
Anca Arambasa Proprietar
ID 15772927
Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare

Anunțuri similare

Daihatsu feroza 1.6 benzină
Preţ3.900 EUR Daihatsu feroza 1.6 benzină SUV  |  1993  |  52.600 km  |  benzină Pitesti, Arges
Casti In-Ear Lenovo TWS HT30, True Wireless
Preţ120 LEI Casti In-Ear Lenovo TWS HT30, True Wireless Lenovo  |  accesorii  |  nou  |  negociabil Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Autoutilitara Daihatsu Rocky
Preţ3.999 EUR Autoutilitara Daihatsu Rocky SUV  |  1997  |  230.000 km  |  diesel Sieu, Bistrita-Nasaud
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici