Anunțul a fost dezactivat!

Căști Technics True Wireless și conexiuni Bluetooth AZ60

Targu Neamt, Neamt Acum o lună 700 LEI Livrare cu verificare
Marca

iPhone

Tip

Accesorii

Stare

Nou

Designul unic al incintei acustice Technics, al armonizatorului și al unităților de difuzoare de 8 mm asigură sunet extins și excepțional de bogat, pe care nu doar îl auzi, ci îl și simți. Acceptă sunet wireless de înaltă rezoluție LDAC™* pentru o calitate sonoră fără compromisuri.

Cu 8 microfoane individuale și reducere avansată a zgomotului produs de vânt, EAH-AZ60 îți transmite vocea cu claritate la fiecare apel; tehnologia* JustMyVoice™ izolează și amplifică cuvintele, reducând la minimum zgomotul înconjurător.

Modul de sunet ambiant natural surprinde în mod cuprinzător vocile și alte sunete din jur, ceea ce conduce la un sunet mai natural, similar celui perceput atunci când nu porți căștile. Surprinde un interval extins de sunet, de la frecvențe joase la cele înalte.

Noua aplicație Technics Audio Connect* simplifică asocierea, ajută la personalizarea setărilor modului de sunet și ale eliminării zgomotului de fond în funcție de specificațiile tale exacte și te ajută să îți găsești căștile.

Beneficiază de până la 7 ore la o singură încărcare cu funcția ANC activată, cu o durată totală de încărcare de până la 24 de ore în caseta de încărcare compactă. Încarcă rapid pentru o redare de 70 de minute. Încarcă și introdu și scoate cu ușurință căștile intraauriculare din casetă.

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici