Anunțul a fost dezactivat!

Catei Yorkshire Terrier mini Toy - Yorkie Toy

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum o lună 600 EUR
Tip

Câini

Catei Yorkshire Terrier mini Toy - Yorkie Toy de vanzare, genetic pur. Avem disponibili atat mascul cat si femele, cu varsta cuprinsa intre 8-12 saptamani cu carnet de sanatate, vaccinati si deparazitati conform varstei.

Inainte de a pleca de la noi, catelusii sunt verificati atent de catre medicul nostru veterinar garantand astfel un puiut sanatos din toate punctele de vedere, fara boli ascunse, fara muscatura defecta, etc.

Va oferim posibilitatea sa va alegeti puiutul dorit iar dupa achizitionare va trimitem o brosura in format electronic cu sfaturi utile privind cresterea si nutritia catelului.

Nu este de mirare atunci că Yorkshire Terrier sunt una dintre cele mai populare rase mici din întreaga lume, nivelul de naparlire este foarte scazut fiind recomandat si persoanelor usor alergice parului de caine.

Oferim transport in urmatoarele orase:
Cluj Napoca -> Baia Mare -> Satu Mare-> Bistrita-> Turda-> Aiud-> Alba Iulia-> Sebes-> Sibiu-> Calimanesti-> Rm. Valcea -> Craiova-> Pitesti-> Bucuresti-> Ploiesti-> Campina-> Sinaia-> Predeal-> Brasov-> Rupea-> Sighisoara-> Targu Mures -> Constanta-> Iasi-> Suceava-> Bacau->Focsani-> Timisoara-> Arad

Suntem alaturi de dvs cu suport atat pre cat si post vanzare pentru dezvoltarea armonioasa a puiutului si acomodarea sa in noul sau camin.

Pentru mai multe informatii, poze si video-uri cu puiutii nu ezitati sa ne contactati pe numarul afisat pe site.
Va multumim.

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici