Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea
Anunțul a fost dezactivat!

Cautam colaboratori beauty salon infrumusetare coafor

Ploiesti, Prahova Acum 3 luni 8.000 LEI
Domeniu de activitate

Sport / Frumuseţe

Salut !!!

???? Descoperă frumusețea redefinită la noul nostru salon de înfrumusețare din Ploiești! ????

Ești pasionat(ă) de industria frumuseții și cauți o colaborare într-un mediu dinamic și inovator? Vino și alătură-te echipei noastre la cel mai recent și inedit salon de înfrumusețare din Ploiești!

???? Concept revoluționar ????
Suntem mândri să prezentăm un concept revoluționar care îmbină armonios tehnici tradiționale cu cele mai noi tendințe în domeniul înfrumusețării. Oferim o gamă largă de servicii de înaltă calitate, personalizate pentru fiecare client în parte.

???? Echipă de profesioniști dedicată ????
Căutăm specialiști pasionați și dedicați, cu o înclinație către inovație și excelență. Alătură-te unei echipe dinamice, creatoare și deschise către noile tendințe din domeniu.

???? Produse premium ????
Lucrăm cu cele mai bune branduri din industrie, garantând astfel o experiență de înfrumusețare superioară pentru clienții noștri.

???? Ambianță prietenoasă și relaxantă ????
Atmosfera noastră este una primitoare, caldă și relaxantă, creând o experiență de înfrumusețare unică și plăcută pentru toți cei care ne trec pragul.

???? Oportunități de dezvoltare și creștere ????
Oferim oportunități excelente de dezvoltare profesională și personală, alături de programe de formare continuă, pentru a-ți îmbunătăți abilitățile și pentru a-ți atinge potențialul maxim.

Dacă ești interesat(ă) să te alături unei echipe inovatoare și să aduci un suflu nou în lumea frumuseții, trimite-ne CV-ul tău in privat.
Posturi vacante Ploiesti:
- coafor
- manichiura-pedichiura
- make-up
- cosmetica
- stilist gene-sprancene

Nu rata ocazia de a fi parte dintr-o echipă care redefineste standardele frumuseții!

Like, share & add people !!

Muncă în România din:

Judetul Prahova Ploiesti Telega
Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare

Cautari Frecvente:

Bona
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici