Anunțul a fost dezactivat!

Cazare Cabana la Munte- Rimetea

Rimetea, Alba Acum o lună 500 EUR
Zona

Periferie

Tip

Cazare

Bine ai venit! Ofer spre închiriere cabană perfectă pentru grupurile mai mari sau familii. Dispune de 5 dormitoare spațioase, dintre care 2 dormitoare  triple, cu 3 băi bine echipate,si un living generos in care se mai afla un colțar exsensibil, bucătărie, încălzire în pardoseală, terasă spațioasă dotată cu cuptor, grătar și sobă pentru ceaun. În afara cabanei, vă așteaptă un ciubăr cu hidromasaj în aer liber. Cabana noastră se află în zona Rimetea, locul în care soarele răsare de 2 ori. Situat la poalele Munților Trascău din jud.Alba, este vizitat anual de peste 100.000 de turiști. Rimetea a fost prima localitate rurală distinsă de Comisia Europeană cu titlul
"Europa Nostra", fiind recunoscută pentru eforturile de conservare a patrimoniului cultural și arhitectural.
Masivele muntoase precum Vârful Corbului, Dealul Băieșilor, Ardascheia și Piatra Secuiului înconjoară Depresiunea Trascăului, contribuind la peisajele spectaculoase, aerul curat și liniștea absolută a acestui loc mirific.
Printre atracțiile locale se regăsesc: Muzeul Etnografic, Piatra Secuiului, Cheile Szilocului, Moara de Apă, Mănăstirea Rimetea, Mănăstirea Sfântul Ioan Botezătorul, Biserica Unitariană Rimetea, Cetatea Colțești la 6 km.
Activitățile ce se pot desfășura sunt următoarele: Zborul cu parapanta, Sesiune de cățărare pe stâncile din împrejurimi, Drumeții, Camping, Relaxare în natură, Pescuit turistic- Lacul Stejăriș și Lacul Bădeni, Salina Turda, Cheile Turzii, Băile Sărate din Turda, Lacul Tarzan, Cheile Borzești la 20 km distanță.      
Tarif: 2500 lei/weekend (Vineri, Sâmbătă, Duminică), exclus ciubărul.
Ciubărul: 300 lei extra
În timpul săptămânii, prețul este negociabil.
Pentru mai multe detalii și informații, accesați pagina noastră sau sunați la numărul de telefon: 0787261999 https://cazarerimeteacabanaanisoara.ro    
Te așteptăm cu mare drag!

Tip unitate: Casă de vacanță
Tip închiriere: Integral
Tip destinaţie: Munte
Oră check-in: După ora 14:00
Oră check-out: Înainte de ora 12:00
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 5
Număr încăperi: 5
Număr Băi: 3

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Turism - Cazare din:

Judetul Alba Rimetea
Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici