Anunțul a fost dezactivat!

Ceas SmartWatch,Xiaomi Haylou GST,Rezistent la apa,Display 1.69 inch

Ramnicu Valcea, Valcea Acum o lună 170 LEI Livrare cu verificare
Tip

Gadget-uri

Stare

Nou

Haylou GST Lite este un smartwatch versatil care ofera o multime de functii interesante. Va va anunta cu privire la mesajele primite si va va ajuta sa ramaneti sanatos prin monitorizarea somnului, a ritmului cardiac si a saturatiei de oxigen din sange, printre altele. Pana la 30 de moduri sportive sunt la dispozitie. Ceasul inteligent este, de asemenea, extrem de confortabil si usor de utilizat. Este echipat cu un afisaj patrat de 1,69 inchi si are o varietate de modele de cadran din care sa alegeti.
MARCA: Haylou (filiala ecologica Xiaomi)
NUME: Haylou GST Lite
Culoare: Negru
DISPLAY: Ecran TFT de 1,69 inchi
REZOLUTIE: 240x280
BLUETOOTH: 5.0
SENZORI: Senzor ritm cardiac, senzor de miscare, senzor SpO2
CAPACITATE BATERIE: 220 mAh
TIMP DE LUCRU: aprox. 9 zile (cu monitorizarea ritmului cardiac pe 24 de ore)
COMPATIBILITATE: Android 6.0 sau mai recent, iOS 11.0 sau mai recent
APP: Haylou Fun
IMPERMEABILE: IP68
TEMPERATURA DE FUNCTIONARE: Intre 0°C si 45°C
DIMENSIUNI: 45,7x37x11,4 mm
LATime CUREA: 22 mm
GREUTATE (inclusiv cureaua): 39g

CEAS INTELIGENT HAYLOU GST LITE
Haylou GST Lite este un smartwatch versatil care ofera o multime de functii interesante. Va va anunta cu privire la mesajele primite si va va ajuta sa ramaneti sanatos prin monitorizarea somnului, a ritmului cardiac si a saturatiei de oxigen din sange, printre altele. Pana la 30 de moduri sportive sunt la dispozitie. Ceasul inteligent este, de asemenea, extrem de confortabil si usor de utilizat. Este echipat cu un afisaj patrat de 1,69 inchi si are o varietate de modele de cadran din care sa alegeti.

Usoara, COMODA, IMPERMEABILA
Bucurati-va de un confort de neegalat. Ceasul inteligent Haylou GST Lite cantareste doar 39 g si are o curea din silicon prietenoasa cu pielea, cu o atingere placuta. Dispozitivul este, de asemenea, rezistent la apa IP68 – nu trebuie sa-l scoateti de pe incheietura mainii cand ploua, va spalati pe maini, spalati vase sau faceti exercitii fizice. Stropirile accidentale, transpiratia sau picaturile de ploaie reprezinta un pericol mic pentru acesta!



DISPLAY DE 1,69 INCHI
Ceasul inteligent are un afisaj de 1,69 inchi incorporat, usor de citit, care ofera o imagine luminoasa si clara in aproape orice stare. Foloseste sticla 2.5D de inalta calitate, care rezista la zgarieturi si alte tipuri de deteriorari. Exista, de asemenea, o aplicatie dedicata unde puteti gasi o multime de modele elegante ale fetei de ceas. Alege varianta care ti se potriveste cel mai bine si personaliza aspectul ceasului inteligent in functie de preferinte!



AI GRIJITA DE FITNITATEA TA CU HAYLOU

Duci un stil de viata activ? Sau poate vrei sa ai putin mai multa grija de fitness-ul tau? Ceasul inteligent Haylou GST Lite ajuta in acest sens! Dispozitivul numara inteligent pasii, caloriile arse si distantele parcurse. In plus, puteti alege dintre 30 de moduri sportive precum fotbal, yoga, tenis, alpinism, ciclism si alergare. Pariaza pe sportul tau preferat sau incearca ceva nou!



PENTRU SANATATEA TA

Tine-ti degetul pe puls. Smartwatch GST Lite te ajuta sa ai grija de sanatatea ta! Aparatul poate monitoriza saturatia de oxigen din sange zi si noapte si este util si ca calendar menstrual. De asemenea, masoara ritmul cardiac - daca apar simptome alarmante, te anunta imediat. Cu ceasul inteligent, poti verifica si calitatea somnului tau - astfel incat sa poti afla ce obiceiuri merita schimbate. GST Lite va permite, de asemenea, sa utilizati functia de monitorizare a stresului si ofera exercitii de respiratie relaxante.



TIMP LUNG DE OPERARE
Uitati de necesitatea de a incarca frecvent ceasul inteligent. GST Lite este echipat cu o baterie cu durata lunga de viata, permitandu-i sa functioneze aproximativ 9 zile cu o singura incarcare in conditii normale de utilizare. Mai mult, cu utilizarea de baza, durata de functionare a dispozitivului este extinsa pana la 30 de zile! Pentru a incarca ceasul inteligent, conectati-l la o sursa de alimentare folosind cablul inclus.



ASISTENTUL TAU PERSONAL
Poti fi sigur ca nu vei rata nicio veste importanta. Ceasul inteligent GST Lite va anunta imediat despre notificarile primite! Sunt disponibile si alte functii utile. Dispozitivul va permite sa setati un ceas cu alarma sau un cronometru si, de asemenea, se dovedeste util ca cronometru.De asemenea, il puteti folosi pentru a verifica vremea si a controla playerul muzical de pe smartphone. In plus, ceasul inteligent va ajuta sa va localizati telefonul si va reaminteste sa va miscati daca ati stat nemiscat de prea mult timp.

25 Beneficii ale acestui SmartWatch:
1. **Notificari Instant:** Primesti alerte imediate pentru mesaje primite, asigurandu-te ca nu ratezi nicio informatie importanta.

2. **Monitorizare Sanatate:** Monitorizarea continua a somnului, ritmului cardiac si saturatiei de oxigen in sange pentru a-ti mentine starea de sanatate sub control.

3. **30 Moduri Sportive:** Ofera pana la 30 de moduri sportive pentru a acoperi diverse activitati fizice si a-ti mo

Tablete - eReadere - Gadgeturi din:

Judetul Valcea Ramnicu Valcea Horezu
Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare

Cautari Frecvente:

tableta samsung
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici