Anunțul a fost dezactivat!

Centrala termica Viessmann, Vitodens 100-W, 25 kW, combi (Z022911)

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum o lună 5.389 LEI
Tip

Centrale-Sobe-Șeminee

Stare

Nou

Centrala termica Viessmann, Vitodens 100-W, 25 kW, combi (Z022911)
Centrala termica Vitodens 100-w de 25 kw, de la Viessmann, vine cu un display marit, tactil cu 7 segmente, cu interfata WLAN integrata pentru comunicarea cu aplicatiile Viessmann, are Kit-ul de evacuare inclus, este o centrala termica puternica, silentioasa si compacta. Centrala termica Viessmann vitodens combi in condensare este solutia optima pentru incalzirea locuintelor si asigurarea apei calde menajere . Aceasta centrala termica se remarca atat prin fiabilitate, cat si prin durata lunga de viata. Poate deservi incalzirea unei locuinte de aproximativ 200 mp si poate asigura necesarul de apa calda de aproximativ 2-3 persoane.

Datorita tehnologiei moderne, cazanul mural in condensatie pe gaz montat pe perete economiseste spatiu si totodata poate fi instalata in nise mici. Toate conexiunile centralei termice pot fi accesate prin fata si nu este nevoie de spatiu liber pe laterala pentru service.

Centrala termica Viessmann Vitodens 100 are in componenta sa noul arzator MatriX-Plus, realizat din otel inoxidabil care este rezistent la temperaturi ridicate, asigurand fiabilitatea si performanta ridicata un timp indelungat. Viessmann a investit in dezvoltarea tehnologie, iar in noile generatii de centrale a implementat controlul automat al combustiei Lambda Pro, care se adapteaza usor la toate tipurile de gaze si asigura o ardere continua, curata si eficienta. O alta inovatie de la Viessmann este reprezentata de schimbatorul de caldura Inox – Radial care este confectionat din otel inoxidabil si care transforma eficient energia utilizata in caldura.

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici