Anunțul a fost dezactivat!

Centru pentru varstnici Casa Acasa - Hunedoara

Hunedoara, Hunedoara Acum o lună 4.500 LEI
Tip

Alte servicii

Indiferent daca aveti nevoie de putin sprijin , ingrijire medicala sau sunteti interesati de un stil de viata comunitar , centrul nostru are ca scop sa ajute fiecare rezident sa traiasca intr-un mediu cat mai familiar .
Casa pentru Seniori ACASĂ ofera ingrijire plina de compasiune in comunitatea vibranta din Hunedoara avand ca scop recuperarea beneficiarului. Optiunile de stil de viata includ viata independenta , viata asistata si ingrijirea adaptata persoanelor cu dementa .

Asistenti medicali profesionisti si cu experienta, asistenti sociali , infirmiere alese cu grija , ajung sa va cunoasca si pot creea planuri de servicii personalizate ,flexibile pentru a va satisface nevoile individuale .

Rezidentii Centrului ACASĂ se pot bucura zilnic de curtea linistita , de spatiul verde generos , de mesele pregatite cu grija de bucatarul nostru si o gama larga de activitati .
Ingrijirea beneficiarilor este oferita intr-un cadru de cartier intr-o zona sigura a comunitatii. Activitatiile sunt concepute pentru a mentine mobilitatea si capacitatea cognitiva cat si integrarea intr-o comunitate de sprijin .

Viata la Casa ACASĂ inseamna sa primiti ingrijirea si atentia de care aveti nevoie pentru un stil de viata cat mai sanatos invlusiv :
- cazare
* Sistem de raspuns in caz de urgenta
* Intrare controlata de securitate
* Personal de ingrijire si ingrijire personala 24/24
* Administrarea medicamentelor prescrise de medic
* Terapie fizica / kinetoterapie
* Camere dotate cu televizor si grup sanitar propiu
* 3 mese / zi + gustari
* Asistent medical balneo-fizic-kineto
* Servicii de recuperare medicala si gimnastica medicala
* Activitati recreere
* Toaletare / tuns / manichiura
* Consiliere psihosociala

ACASĂ va pune la dispozitie 8 dormitoare cu grupuri sanitare dotate cu 2 sau mai multe paturi, sali de recreere , spalatorie/ uscatorie , paturi electrice de cea mai buna calitate , bucatar instruit sa implineasca atat preferintele beneficiarului cat si indicatiile medicului . Serviciile respecta toate standardele de calitate .

Pentru mai multe detalii , va invitam sa ne vizitati la : Bulevardul 1848 , 19 B ,331063, Hunedoara sau ne puteti contacta telefonic la : 0755-512-848

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare

Cautari Frecvente:

Unghii cu gel
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici