Chef Sorin Bontea își vinde barca
Regulament campanie Chef Sorin Bontea isi vinde barca
Sectiune 1. Organizatorul si Regulamentul campaniei
Campania Chef Sorin Bontea isi vinde barca pe lajumate.ro (denumita in continuare “Campania”) este organizata de Antena TV Group, cu sediul social in Bd. Ficusului nr.44A, etaj 4A, zona 2, Sector 1, Bucuresti, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/3765/1991, avand Codul Unic de Inregistrare RO1599030.
Sectiune 2: Dreptul si conditii de participare
(2.1) Orice persoana cu domiciliul si resedinta in Romania, in varsta de minim 18 ani, poate achizitiona Barca lui Chef Sorin Bontea si poate beneficia de voucherul de 1.000 euro. La campanie pot participa toate persoanele fizice, in calitate de cumparator final, care isi exprima interesul de cumparare a barcii si dovedesc prin acte achitarea pretului catre vanzator.

(2.2) Prin cumpararea barcii se prezuma cunoasterea Regulamentului si acceptarea lui de catre cumparator, care se obliga sa se conformeze tuturor termenilor, conditiilor si prevederilor prezentului Regulament.

(2.3) Potrivit liberei decizii a Organizatorului, campania poate fi promovata in scopul informarii, publicarii, inclusiv prin intermediul unor materiale publicitare sau cu rol informativ.

(2.4) Voucherul oferit in cadrul prezentei campanii este netransmisibil.
Sectiune 3: Durata si teritoriul campaniei
(3.1) Campania va incepe la data de 27 aprilie 2022 si va inceta la data de 22 mai, 2022, ora 23:39, ora Romaniei. Campania se va desfasura in Romania, exclusiv pe siteul&aplicatia lajumate.ro.

(3.2) Campania se desfasoara in perioada 27 aprilie- 22 mai 2022. Mecanismul campaniei consta in publicarea anuntului de vanzare Barca cu motor, de catre Chef Sorin Bontea. Cumparatorul final va plati pretul barcii si va primi cadou un voucher de 1.000 euro pentru produse si accesorii de pescuit comercializate de Arrow International.
Sectiune 4: Modul de desfasurare a campaniei
(4.1) Campania Chef Sorin Bontea isi vinde barca pe lajumate.ro se va desfasura pe siteul lajumate.ro si in aplicatie.

(4.2) Obiectivul campaniei consta in acordarea unui voucher in valoare de 1.000 euro pentru achitionarea produse de pescuit comercializate de Arrow International.

(4.3) Pentru a beneficia de acest voucher in valoare de 1.000 euro, promitentul comparator trebuie sa semneze promisiuni bilaterale prin care sa achizitioneze barca.

(4.4) Voucherul de 1.000 euro va fi oferit in perioada 27.04-22.05.2022 si are o valabilitate pana la 31.12.2022.

(4.5) Voucherul va fi predat la data semnarii contractului/promisiunii de vanzare-cumparare in forma autentica.

(4.6) Tranzactia de vanzare-cumparare se va finaliza intre vanzator si cumparator, lajumate.ro intermediand comunicarea intre acestia. Acesta din urma asigura si spatiul de promovare & moderarea anuntului.
5. Intreruperea campaniei promotionale
(5.1) Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe campania oricand pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare.
6. Regulamentul campaniei promotionale
(6.1) Regulamentul campaniei este afisat pe site-ul lajumate.ro pe toata perioada de desfasurare a campaniei.
7. Incetarea campaniei. Forta majora.
(7.1) Campania poate inceta inainte de implinirea perioadei prevazute in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusive in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a asigura desfasurarea in bune conditii a campaniei.

(7.2) Forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi prevazut, controlat sau remediat de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa si a carui aparitie il pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a indeplini obligatiile asumate prin Regulament.
8. Protectia datelor personale
(8.1) Prin participarea la campanie, Participantii declara ca sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament. Acestia isi pot da acordul ca datele lor personale sa fie inscrise in baza de date a Organizatorului. Organizatorul se obliga sa respecte prevederile Legii nr. 677/2001, privind protectia datelor personale ale participantilor. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale Participantilor la campanie si sa le utilizeze conform legislatiei in vigoare.

(8.2) Eventualele litigii aparute intre vanzator si cumparator cu privire la orice aspect legat de desfasurarea campaniei se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate in instantele judecatoresti romane din municipiul Bucuresti.

Organizator

Antena TV Group

Alina Mincu

Marketing ManagerTermenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici