Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

Chirie apartament 2 camere 330 euro et.3/4

Bacau, Bacau Acum 19 ore 330 EUR
Zona

Orizont

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

50

An finalizare construcție
1985
Etaj
3
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
4
Mobilat/Utilat
Complet

Apartament modern de închiriat la prețul de 330 de euro pe lună, complet mobilat și utilat, ideal pentru cei care caută confort și siguranță. Acest apartament dispune de o centrală termică proprie, asigurând un control optim al temperaturii pe tot parcursul anului, și de o ușă metalică pentru o securitate sporită.

Mobilierul este modern și funcțional, optimizat pentru a oferi spațiu și confort. Bucătăria este echipată cu toate electrocasnicele necesare, inclusiv frigider, aragaz, cuptor și mașină de spălat rufe. Livingul este luminos și primitor, cu canapea, masă de cafea și TV, perfect pentru momentele de relaxare. Dormitorul este dotat cu pat dublu și dulap spațios, oferind suficient loc pentru depozitare.

În plus, apartamentul oferă posibilitatea închirierii unei camere separate, ideală pentru un birou de avocat, contabilitate sau alte activități profesionale care necesită un spațiu dedicat. Aceasta poate fi adaptată și amenajată în funcție de nevoile profesionale ale chiriașului.

Apartamentul este situat într-o zonă liniștită, cu acces facil la mijloacele de transport în comun, magazine, școli și alte facilități esențiale. Este perfect atât pentru locuit, cât și pentru desfășurarea activităților profesionale într-un mediu modern și confortabil.
Cod ofertă / ID BLITZ: P131163
Id intern: P131163

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1

Localizare anunţ

Apartamente de închiriat din:

Judetul Bacau Bacau
Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici