Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea
Anunțul a fost dezactivat!

Chirie Spațiu producție sau depozitare, 300 mp, Calea C...

Iasi, Iasi Acum 2 luni 1.950 EUR
Zona

Baza 3

Tip tranzacție

Închiriere

Tip

Spaţii comerciale

Suprafață utilă (m²)
300

Vă propunem spre închiriere un spațiu industrial pentru depozitare sau producție, situat pe Calea Chișinăului nr. 35, Iași.
Spațiul are o suprafață de 300 mp utili și o compartimentare de tip open space, cu o zonă de birouri și grupuri sanitare, bucătărie și vestiar delimitate de spațiul destinat activității comerciale.
Construcția este realizată din panouri sandwich, are o lățime de 12,40 m și o înălțime de 5,5 m la cornișă și 6,5 m la coamă. Tavanul este prevăzut cu trapă de fum cu acționare automată și iluminatoare, pentru a beneficia de lumină naturală pe parcursul zilei.
Dispune de 1 ușă pentru încărcare în camioane de mare tonaj, cu rampă de acces betonată și o ușă secundară pentru acces personal sau ieșire de urgență.
Spațiul dispune de curent trifazic, apă și canalizare.
Curtea este împrejmuită cu acces tir, dispune de spațiu pentru locuri de parcare și permite accesul camioanelor de mare tonaj.
Întreaga zonă beneficiază de supraveghere video 24/7.

Te invit la vizionare!

Suprafaţă totală: 350 m²
An finalizare construcție: 2010
Vitrină: 1.0 m
Stadiu construcţie: Finalizat
Înălţime spaţiu: 7.0 m
Număr încăperi: 1
Număr Grupuri Sanitare: 2
Posibilitate parcare: Nu
Tip imobil: Alte tipuri

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici