Anunțul a fost dezactivat!

Chow Chow cu (pedigree poze reale!!!)

Manastirea, Dambovita Acum 7 luni 3.500 LEI
Tip

Câini

Pui chow chow Provenienta Serbia, detin certificat de origine ( pedigree ) foarte robusti din parinti cu temperament controlat dintr-o linie deosebita.
Pentru alte detalii va rog sa ma contactati telefonic.
Rog si ofer seriozitate!

https://www.facebook.com/profile.php?id=100094303540138

Crescătorul îți va da informații despre sănătatea cățeilor și va fi bucuros să îți răspundă la orice întrebare pe care o ai despre patrupedul dorit. Atunci când este predat noului stăpân cățelul nu are doar un certificat de pedigree, ci și carnet de sănătate plus cip. Bucură-te dacă crescătorul îți pune și câteva întrebări despre situația ta de viață și despre experiența ta cu câinii, pentru că asta arată că îi pasă de bunăstarea animalelor pe care le crește.

Stai departe de oile negre și nu cumpăra câini din milă – fiecare animal pe care îl cumperi înseamnă o șansă la „un stoc nou”, care va fi la fel de puțin socializat și examinat ca și predecesorul său. În plus, de multe ori nu doar cățeii unor astfel de vânzători dubioși suferă, ci și părinții lor, care adesea sunt nevoiți să trăiască în condiții lipsite de iubire și de stimuli, mult mai proaste decât puii lor.

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici