Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea
Anunțul a fost dezactivat!

Clădire birouri 2192 mpu, teren 4549 mp, Calea Borșului...

Oradea, Bihor Acum 2 luni 1.997.000 EUR
Zona

Vest

Tip tranzacție

Vânzare

Tip

Birouri

Suprafață utilă (m²)
2192
 Preț negociabil

Vă prezint acest imobil situat în Oradea, pe Calea Borșului Nr. 31. Proprietatea are o poziție strategică, dispune de două clădiri de birouri cu hală și depozite și oferă oportunități pentru diversele afaceri.

Amplasamentul imobilului este excelent. Beneficiază de vizibilitate maximă din Calea Borșului, iar proximitatea stațiilor de transport în comun - tramvai și autobuz - asigură acces facil pentru angajați și clienți.

Suprafețe:
Clădirea Galbenă: P+1E, cu SCD 1540 mp, respectiv SU 1306 mp
Clădirea Albastră: P+3E, cu SCD 947 mp, SU 791 mp

Suprafață Utilă birouri: cca. 1065 mp

SU însumată 2097 mp
SCD însumată 2487 mp

Terenul are o suprafață de 4549 mp, din care 3323 mp teren liber, oferind ample posibilități pentru extindere sau amenajare ulterioară.

Clădirea Galbenă dispune de o gamă largă de caracteristici și utilități care să satisfacă nevoile diverselor afaceri. Contorizarea separată permite o gestionare eficientă a utilităților. Sistemul de ventilație cu aer condiționat oferă un mediu confortabil și plăcut. Parcarea cu cameră video asigură securitatea proprietății. O cameră server dedicată, detectoarele de fum/incendiu și extinctoarele sprinkler contribuie la securitatea sistemelor informatice și a personalului. Sistemul de alarmă și evacuare completează măsurile de siguranță. Încălzire furnizată cu centrală termică pe peleți.

Internetul și sistemul de telecomunicații sunt disponibile. Controlul electric individual pe zona de birouri și sursa UPS aduc un plus de eficiență și siguranță. Ferestrele care se deschid permit ventilația naturală.

Clădirea Albastră are un proiect de transformare în hotel cu peste 25 de camere, ceea ce deschide posibilități de afaceri în industria ospitalității.

Având în vedere dotările și poziționarea strategică, iată trei destinații ideale:

1. Centru de afaceri și birouri: Imobilul poate fi convertit în centru de afaceri, cu spații de birouri moderne și confortabile. Destinația poate atrage diverse industrii și poate beneficia de facilitățile și utilitățile deja existente.

2. Centru logistic și depozitare: Datorită halei și depozitelor, imobilul poate fi utilizat ca centru logistic și de depozitare, cu organizarea eficientă a stocului și desfășurarea activităților de logistică într-un spațiu bine configurat.

3. Centru de formare și conferințe: Spațiile generoase și compartimentarea pot face din acest imobil un centru de formare și conferințe. Cu posibilitatea de a adapta clădirile, proprietatea poate atrage companii care oferă cursuri și seminarii sau organizează evenimente de afaceri sau conferințe.

În concluzie, imobilul de pe Calea Borșului nr. 31 din Oradea oferă oportunități multiple pentru diferite tipuri de afaceri, de la birouri și centre logistice până la spații pentru formare și conferințe. Acest imobil se bucură de o poziție excelentă și un potențial deosebit pentru a susține diverse activități.

Contactați-mă acum pentru programarea unei vizionări.

Suprafaţă totală: 1065 m²
An finalizare construcție: 1998
Stadiu construcţie: Finalizat
Număr încăperi: 44
Posibilitate parcare: Nu
Tip imobil: Clădire de birouri

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici