Anunțul a fost dezactivat!

Anunțuri similare

Cladire la rosu Str. Brailei

Galati, Galati Acum 4 săptămâni 2.000.000 EUR
Zona

Micro 19

Tip tranzacție

Vânzare

Tip

Spaţii comerciale

Suprafață utilă (m²)
1850

VAND 2000000 euro inclusiv TVA, cladire la rosu cu destinatia"SPATII COMERCIALE SI BIROURI" in suprafata construita de 1930,44 mp, D+P+4 Etaje din beton armat cu parcare in suprafata de 250 mp in Galati, Str. Brailei Nr. 220, langa Dunarea Mall (Zona foarte buna).
Demisol sc 383 mp; Parter sc 377 mp; Et I sc 398, 32 mp; Et II sc 411, 62 mp; Et III sc 275, 5 mp; Et IV sc 85 mp;
Cladirea are instalatia de gaze trasa pana la poarta, apa potabila si canalizare. Constructia are gol pentru lift, la etajul doi, la corpul de la strada principala este terasa circulabila. Cladirea este formata din doua corpuri, unul in prelungirea celuilalt. Corpul din fata care se afla la strada principala este format din demisol, parter si doua etaje iar corpul din spate este format din demisol, parter si patru etaje. Se da si proiectul cu regim de inaltare demisol, parter, 5 etaje plus etaj tehnic, plus detalii. Se obtine usor autorizatie de continuarea lucrarilor. Se vinde/inchiriaza total. Chiria pe mp este de 7 euro in termen de 3 ani. Dupa 3 ani chiria va fi intre 10 si 12 euro mp.
Fundatia este calculata pentru demisol, parter, 5 etaje si etaj tehnic. Inaltimea demisolului este de 3 ml iar restul etajelor este de 3,5 ml. Constructia are doua accese la strada principala si un acces pein partea de est. Terenul pe care este constructia cat si parcarea este proprietatea firmei. Suprafata terenului parcarii este de aprox 250 mp. Suprafata terenului pe care este ridicata constructia este de 492mp

Suprafaţă totală: 1970 m²
Vitrină: 80 m
Stadiu construcţie: În construcţie
Tip imobil: Mall

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici