Anunțul a fost dezactivat!

CNC Laser CO₂ 100W 600x900 sau 130W 1400x900 cu Licență LightBurn

Slatina, Olt Acum o lună 19.989 LEI Livrare cu verificare
Tip

Alte echipamente

Performanță Impresionantă:
Începeți călătoria dvs. în gravura cu laser astăzi cu gravatorul nostru CO₂ de 100W. Cu viteză și precizie extreme, această mașină poate taia 20 mm într-o singură trecere și gravura pe lemn, acril, carton, sticlă, piele, piatră și alte 1000+ materiale la viteze de până la 800 mm/s.

Spațiu de Lucru Generos:
Cu o suprafață de lucru de 600 x 900 mm este suficient pentru toate proiectele dvs. Patul este proiectat cu o structură tip fagure pentru a asigura o stabilitate structurală ridicată, iar ușile de trecere din față și din spate deschid posibilități nelimitate.

Control Simplu și Versatil:
Panoul de control digital intuitiv funcționează cu majoritatea software-urilor grafice de la terți, cum ar fi LightBurn, CorelDRAW și AutoCAD. Această achiziție include, de asemenea, o licență gratuită LightBurn, oferindu-vă acces la o gamă largă de funcționalități avansate pentru proiectele dvs. Gravatorul laser este compatibil cu Windows, Linux, macOS și alte sisteme de operare, iar transferul de fișiere este simplu prin intermediul unui stick USB, cablu USB, cablu de rețea, etc.

Tehnologie Avansată pentru Precizie și Siguranță:
Capul laser inteligent asigură o precizie ridicată de tăiere și o incizie netedă, iar punctul roșu indică punctul de gravură, marchează traseul de lucru și delimitează dimensiunea proiectului. În plus, fereastra de vizualizare transparentă cu protecție ochi colorată vă permite să monitorizați progresul gravurii în orice moment, iar funcția de oprire automată a alimentării la deschidere asigură siguranța dumneavoastră. Gravatorul nostru laser are, de asemenea, un asistent de aer încorporat pentru a îndepărta tot fumul, praful și scânteile, iar roțile mobile fac totul ușor de mutat.

Începeți Creația:
Cu acest gravator laser CO₂ 100W și licența gratuită LightBurn, sunteți pregătit să începeți să aduceți la viață toate ideile și proiectele dvs.

Greutate: 190 Kg

Pret: 19.989 lei

Gravator laser cu suprafata de lucru de 1600x900 si putere de 130W
Greutate: 269 kg
Licenta LightBurn inclusa

Preț CNC 1600x900mm : 29.999 lei

Toate masinile comercializate sunt vandute cu factura si garantie.

Afaceri - Echipamente profesionale din:

Judetul Olt Slatina
Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare

Cautari Frecvente:

Strung
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici