Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

COMISION 0% - 3 Camere finalizate Belvedere Residence

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 3 săptămâni 151.523 EUR
Zona

Aviatiei

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

67

An finalizare construcție
2022
Etaj
7
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Nouă
Număr niveluri imobil
10
 Nu include TVA

Stoc limitat apartamente 3 camere cu livrare imediata!
Preturi cuprinse intre 151.550 euro si 168.000euro+tva
Descoperă rafinamentul și luxul într-un apartament de 3 camere la Belvedere Residence! ???? Cu o predare imediată, acesta este momentul să-ți transformi visul în realitate. Situat într-o zonă premium, vei experimenta confortul și eleganța la fiecare pas.

Beneficiezi de un acces rapid la stația de metrou din apropiere, facilitând călătoriile tale în oraș. Cu Belvedere Residence, te bucuri de un stil de viață modern, înconjurat de toate facilitățile de care ai nevoie la câțiva pași distanță.

Fiecare detaliu al acestui spațiu a fost conceput cu atenție pentru a oferi o experiență de locuire excepțională. Bucură-te de living-ul generos, dormitoare spațioase și amenajări premium, toate gata să devină casa ta.

Este timpul să faci pasul către un stil de viață de lux și să te bucuri de toate avantajele oferite de Belvedere Residence. Contactează-ne astăzi pentru a programa o vizionare și a începe o nouă etapă în confortul și eleganța ta cotidiană! ✨ #BelvedereResidence #ApartamenteDeLuxe #StilDeViataPremium #PredareImediata

Confort: Lux
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Nu

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici