Anunțul a fost dezactivat!

Comision 0%! Apartament cu 2 camere de închiriat în Coresi

Brasov, Brasov Acum o săptămână 580 EUR
Zona

Tractorul

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

50

An finalizare construcție
2019
Etaj
1
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Nouă
Număr niveluri imobil
8
Mobilat/Utilat
Complet
 Ansamblu rezidențial

Aveti oportunitatea de închiriere a unui apartament cu 2 camere, situat în zona Coresi pe strada Tudor Arghezi nr. 19, iar comisionul din partea chiriasului este 0%.

Cartierul nu mai are nevoie de nici o prezentare, fiind unul dintre cele mai titrate din Brasov, recunoscut pentru standardul constructiei si a comunitatii create. Dintr-o parte in alta a cartierului avem o alee pietonala cu diverse activitati comerciale, luminata si amenajata atat pentru relaxare cat si pentru plimbari in orice perioada a zilei, mai gasim o cresa privata, o parcare etajata in constructie si hotelul Qosmo.

Apartamentul este situat la etajul 1/8 si are o structura decomandată. Avem o suprafață utilă de 50 mp, este compus din: hol, debara, baie, dormitor, bucatărie, living si balcon. Proprietatea mai dispune de o boxă de depozitare la demisol și un loc de parcare privat care se poate vedea din apartament.

Are o orientare vestică, asta înseamnă ca e mai luminos in a doua parte zilei. Poziționarea deosebită si proximitatea față de magazine, mall Coresi, stații de autobuz, benzinărie, unități de învățământ, unități financiar–bancare, zone verzi, restaurante, sală de fitness, unități medicale și multe altele ii oferă viitorului locatar condiții optime de locuit.

Proprietatea a fost mobilata cu gust si rafinament, iar inchirierea se doreste pe termen lung, minim 12 luni. Nu se acceptă animale, iar ca modalitate de plată se solicita chiria în avans pe prima luna și o garanție. Utilitățile se plătesc separat de prețul chiriei în funcție de consumul lunar.

Iar daca doriti alte informații suplimentare sau programarea unei vizionări, astept cu drag sa ma contactati!

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici