Anunțul a fost dezactivat!

COMISION 0! Apartament cu 3 camere si pivnita Valea Aurie

Sibiu, Sibiu Acum 2 săptămâni 71.500 EUR
Zona

Valea Aurie

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

56

An finalizare construcție
1980
Etaj
parter
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
4
Mobilat/Utilat
Complet

COMISION 0! TABOO Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere, pivnita si suprafata utila de 56 mp, situat la parterul inalt al unui imobil situat pe strada Dobarca din Sibiu, cartierul Valea Aurie, un cartier extrem de linistit fiind foarte aproape de Gradina Zoologica si Parcul Subarini sau Padurea Dumbrava.

Locuinta este compusa dintr-un hol despartitor, bucatarie, living/sufragerie si doua dormitoare, baie dotata cu cada, iar la toate acestea se adauga si o pivnita. Proprietatea se vinde exact ca in fotografii, insa mobilierul nu a fost calculat ca fiind parte din pretul afisat. 

Proprietatea dispune de centrala termica proprie, calorifere de otel, usa de metal la intrare, ferestre cu geam termopan (3 din 4, unul fiind de lemn), usi de lemn pe interior, parchet, gresie, faianta, jaluzele exterioare din PVC. 

Apartamentul se afla in Valea Aurie, in imediata vecinatate se afla magazine alimentare, hypermarket-uri statii de autobuz, statii de taxi, scoli, gradinite, biserici si alte puncte de interes public. 

Pret: 71.500€
Cod ofertă / ID: P19708
Sună-ne acum la 0752.890.826 și află detalii despre această proprietate de vanzare din Sibiu, dar și despre alte proprietăți potrivite pentru tine.


Informatii speciale:
1. Descarcă aplicația pe mobilul tau "TABOO Imobiliare" din Apple Store, Google Play sau Huawei AppGallery pentru a afla instantaneu noile proprietăți care intră pe piață.
2. Dacă ai o proprietate pe care vrei să o vinzi sau să o închiriezi, suntem aici pentru tine!
Contactează-ne pentru o evaluare gratuită fără obligații și vei descoperi avantajele de a lucra cu o echipă dedicată și experimentată.
3. Dacă vrei sa incepi o cariera de agent imobiliar, suna la 0752.890.826 si programeaza o intalnire pentru a afla toate beneficiile si avantajele.

Intră pe TABOO.ro și descoperă cele mai recente oferte, actualizate zilnic.

Id intern: P19708

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Comision cumpărător: 0%

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici