Anunțul a fost dezactivat!

COMISION 0! Apartament cu 3 camere/priveliste superba/zona TERRA

Cluj-Napoca, Cluj Acum 3 săptămâni 98.000 EUR
Zona

Floresti

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

59

An finalizare construcție
2023
Etaj
parter
Compartimentare
Semidecomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Nouă
Clasă energetică
B
Număr niveluri imobil
3
Mobilat/Utilat
Complet
 Preț negociabil

Ofertă Excepțională: Apartament cu 3 Camere în Florești, Zona Sesu de Sus! COMISION 0% SI PARCARE SUBTERANA 5.000eur

ID intern APCJ244784
Această nouă și atrăgătoare ofertă îți aduce posibilitatea de a te bucura de confortul și luxul unui apartament modern situat într-o construcție nouă, în zona Sesu de Sus din Florești. Apartamentul, amplasat la parterul unei clădiri cu 3 etaje, se remarcă prin finisajele de calitate și spațiile generoase.

Suprafață Utilă: 59 metri pătrați

Configurație: Apartamentul confort 1 semidecomandat este alcătuit dintr-un living spațios cu bucătărie openspace și acces la o terasă încântătoare, două dormitoare matrimoniale, o baie modernă și o terasă de colț de 27 metri pătrați, oferind un spațiu exterior generos și luminos.

Dotări și Finisaje: Imobilul se bucură de un garaj subteran pentru o parcare convenabilă și sigură. Este complet mobilat și utilat lux, cu mobilă executată la comandă și electrocasnice noi de calitate premium. Baia este amenajată cu două lavoare, duș igienic și cadă, oferind un spațiu de relaxare și confort.

Alte Dotări: Printre alte dotări se numără frigider incastrat, mașină de spălat, plită, cuptor electric, hotă și interfon, asigurând un nivel înalt de confort și funcționalitate.

Contact: Pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizionare, vă invităm să ne contactați telefonic sau să ne vizitați la sediul nostru: EDIL Florești Str. Eroilor, Nr. 25, Ap. 15 (et. 1), Florești.

Această ofertă reprezintă o oportunitate deosebită pentru cei care caută un apartament spațios, modern și bine echipat, într-o zonă liniștită și convenabilă. Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizionare!

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Comision cumpărător: 0%
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici