Anunțul a fost dezactivat!

COMISION 0%| APARTAMENT DE INCHIRIAT| URBAN PLAZA| LOC DE...

Brasov, Brasov Acum o lună 550 EUR
Zona

Astra

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

55

An finalizare construcție
2019
Etaj
5
Compartimentare
Semidecomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
10
Mobilat/Utilat
Complet
 Preț negociabil
 Ansamblu rezidențial

Vă prezint spre inchiriere în sistem de reprezentare exclusivă și cu COMISION 0% din partea chiriasului un apartament cu 2 camere in Ansamblul Rezidential Urban Plaza, str. Carpatilor 93, Bloc. 12.

Imobilul este perfect persoanelor dinamice, care au nevoie de o locuinta practica. Urban Plaza va detine cel mai frumos parc proiectat de renumitul peisagist al Europei, Gianfranco Paghera, un complex unic de servicii si facilitate integrate. Te vei bucura de zona comerciala cu supermarket, restaurant cu terase, banci, farmacie si gradinita.

Și, pentru adepții unui stil de viață activ, Urban Plaza este primul ansamblu rezidențial din Brașov proiectat cu un centru wellness integrat. Veti avea parte de o piscină semiolimpică, un centru spa și de înfrumusețare și o sală de fitness. Locul perfect în care să evadați și să va încarcati cu energie. Și totul atât de aproape de casa dumneavoastră.

Imobilul se afla la etajul 5, dispune de o compartimentare decomandata, o terasa generoasa si un loc de parcare suprateran.

Cartierul este renumit pentru liniște, aerul curat, accesibilitatea la scoli, grădinițe, locuri de joaca, parcuri, magazine variate, mijloace de transport in comun ce asigura conexiuni facile cu alte zone ale orașului.

Pentru detalii suplimentare, vă stau cu drag la dispoziție!

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Posibilitate parcare: Nu

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici