Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

Casa 4 camere,2 bai,110 mp,teren 360 mp,Valea Lupului,comisi

Valea Lupului, Iasi Acum 5 luni 159.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

4

Suprafață utilă (m²)

110

An finalizare construcție
2023
Suprafață teren (m²)
360
Stare proprietate
Bună
Clasă energetică
A

Comision 0% la cumparare!

Casa individuala plan P 1E, intabulata, compusa din 4 camere, cu suprafata totala de 110 mp utili terasa, suprafata teren 360 mp asezata intr-o zona ferita de zgomot, trafic si praf, fiind racordata la gaz, apa curenta ( apavital), energie electrica si CANALIZARE.

Casa este construita si FINALIZATA in 2023, respectand cele mai stricte normative de constructie. Proiectul tehnic si normele indicate de structurist au fost respectate intru totul.

Dispunerea casei este astfel:

PARTER:

- Hol intrare

- Living- mare, spatios , luminos, cu ferestre mari, vedere dubla

- Bucatarie - open space, spatioasa, placata cu gresie si faianta portelanata

- Baie - placata cu gresie portelanata, fiind dotata cu cada, vas WC suspendat, bideu, chiuveta cu masca cu sertare inchidere soft-close, oglinda cu led, loc pentru masina de spalat. Baia are geam mare, cu deschidere dubla, incalzire in pardoseala si calorifer tip portprosop.

- Terasa - neacoperita, finisaj beton amprentat, cu priza exterioara si iluminat exterior, robinet apa. Accesul pe terasa se face din bucatarie.

- Scarile sunt placate cu lemn de stejar

Etaj:

- Hol

- 3 Dormitoare, dintre care cel matrimonial cu iesire pe balcon

- Baie - placata cu gresie portelanata, dotata cu cabina de dus, vas WC suspendat, bideu, chiuveta cu masca cu sertare inchidere soft-close, oglinda cu led. Baia are geam mare, cu deschidere dubla, incalzire in pardoseala si calorifer tip portprosop.

- Balcon- placat cu gresie de exterior, balustrada moderna

- Pod - Accesul in pod se face cu ajutorul scarii retractabile. ESTE TURNATA PLACA DIN BETON ARMAT!

Descriere:
* Fundatia casei executata conform proiectului cu toata cantitate de fier si beton de la statia de betoane, stalpii de rezistenta si grinzile de asemenea, imobilul fiind construit din caramida Tip Brikston cu tencuiala mecanizata; acoperisul cu folie anticondens si tigla metalica Tonmir, cu parazapezi. podul casei este izolat cu spuma poliuretanica, iar streasina casei este din lambriu baituit si lacuit!

* Izolatia exterioara a fost facuta cu polistiren de 10 cm, esp 100, fiind finisata cu tencuiala decorativa de inalta calitate.

* Tamplaria casei, inclusiv usile exterioare sunt marca Salamander cu 7 cam, tripan, care asigura un confort termic si fonic foarte bun. Glafurile la geamuri, atat la interior cat si la exterior sunt din TRAVERTIN

* La interior, usile sunt din MDF, de inalta calitate, cu tocuri late din lemn cu pervaze pe ambele parti

* Instalatia electrica este facuta cap scara.

* Finisajele interioare sunt facute de cea mai Inalta calitate

* Incalzirea casei este asigurata de centrala termica cu condensare pe gaz, marca ARISTON, cu incalzire in pardoseala cu distribuitor de caldura, pompa de amestec si termostat de ambient parter si etaj.

- Parchetul din dormitoare si living este cu grosimea de 8 mm, calitate superioara- trafic greu

* Curtea din fata este betonata partial, avand loc de parcare pentru doua masini, trotuare beton amprentat

* Intrarea in curte este prevazuta cu poarta metalica, culisanta, cu deschidere automata.

Pretul este de 159.000 euro, usor negociabil!

MUTARE IMEDIATA !!! SE ACCEPTA CREDIT!!!

Pentru detalii suplimentare, sunati la 0757.330.110

Număr Băi: 2
Comision cumpărător: 0%
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 2
Curent
Apă
Canalizare
Gaz

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici