Anunțul a fost dezactivat!

COMISION 0! PLATA IN RATE!

Bistrita, Bistrita-Nasaud Acum 2 zile 62.500 EUR
Zona

Sud

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

50

An finalizare construcție
2023
Etaj
1
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
mai mult de 12

Suntem încântați să vă prezentăm apartamente moderne unice și luxoase, disponibile spre vânzare în orașul Bistrița, pe strada Libertății. Aceste apartamente spațiose cu 2 si 3 camere vor oferi confort și rafinament.

Best Luxury Rezidence, unul dintre cele mai grandioase proiecte rezidențiale din Bistrița, a fost amplasat într-o zonă liniștită din partea de sud-vest a orașului. Acest proiect rezidențial oferă o varietate de apartamente cu 2 și 3 camere, cu suprafețe generoase cuprinse între 50 și 90 de metri pătrați. Imobilul beneficiază de facilități moderne precum un lift modern, interfon, spații verzi și locuri de joacă pentru copii.

De asemenea, veți avea la dispoziție și parcări subterane pentru a asigura siguranța mașinii dumneavoastră. Deoarece proiectul se află într-o zonă bine conectată, aveți acces imediat la mijloacele de transport în comun.

Aceste apartamente moderne sunt oferite la un preț avantajos de 1250€/MP ( semifinisate), 1350€/MP ( finisate, la cheie), si va putem oferi posibilitatea de a plati in rate pe o perioada de 5 ani.

Momentan, proiectul se află în faza de executie și este estimat să fie finalizat până pe 1 octombrie 2024. Așadar, aveți o ocazie unică de a achiziționa apartamente înainte de finalizarea proiectului și de a vă personaliza locuința dupa gusturile dumneavoastra!

Tel: 0371237339

Va multumim!

Confort: Lux
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: mai mult de 3
Posibilitate parcare: Nu

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici