Anunțul a fost dezactivat!

Comison 0%, Apartament 3 camere decomandat, NOU, Capat Pacu

Iasi, Iasi Acum 10 luni 104.930 EUR
Zona

Pacurari

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

63

An finalizare construcție
2023
Etaj
4
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Clasă energetică
A
Număr niveluri imobil
4
Mobilat/Utilat
Nemobilat

Evo Imobiliare va prezinta spre vanzare un apartament cu 3 camere, decomandat, avand ca suprafata totala de 66MP, cu un balcon generos, amplasat la etajul 4 al unei constructii care beneficiaza de un stil elegant, ambiant si contemporan cu regim de inaltime P 4, intr-un complex rezidential, in zona capat Pacurari, ferit de agitatia urbana. Imobilul se afla la o distanta de 600m fata de intersectia Rond Pacurari.

Imobilul, fiind amplasat in aceasta zona cu infrastructura moderna, va ofera un acces facil pentru a va deplasa cu usurinta in toate punctele de interes din municipiul Iasi.

Alegeti acest apartament cu 2 camere, disponibil prin credit ipotecar, programul Noua Casa 2023 sau plata cash, fara comision.

Beneficiaza acum de aceasta oportunitate perfecta de cumparare, disponibila cu COMISION 0 si alege sa investeti eficient cu Evo Imobiliare!

Alegand aceasta oferta, beneficiezi de un loc de parcare, inclus in pretul apartamentului. Acest complex rezidential beneficiaza de statii pentru incarcarea autoturismelor electrice, oferind posesorilor avantajul de a nu-si mai pierde timpul la stiile de incarcare.

Nevoile clientilor sunt pe primul loc, astfel acest imobil beneficiaza de finisaje si dotari realizate la cele mai mari standarne. Apartamentul se ofera spre vanzare cu urmatoarele dotari: videointerfon pentru control si acces sigur al personelor in imobil, cetrala proprie cu termostat Aristo, incalzire prin pardoseala Tace, parchet laminat de 8mm grosime dedicat incalzirii prin pardoseala, tamplarie PVC tip Deceunick Zendow, vas WC incastrat tip Geberit, baie complet echipata cu cada, calorifer de perete in baie, aer conditionat.

Blocul beneficiaza de lift marca Schindler eficient, silentios si rapid.

Oaza ta de liniste, ferita de agitatia urbana este aici, alege sa cumperi si sa investeti corect cu Evo Imobiliare!

Pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizionare nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon:0770931235!

ID intern agentia imobiliara, Evo-Imobiliare: 2188

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici