Anunțul a fost dezactivat!

Complex La Citadela | Baneasa | 2 camere | Parcare

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum o săptămână 750 EUR
Zona

Baneasa

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

50

An finalizare construcție
2021
Etaj
2
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Nouă
Număr niveluri imobil
3

Imobiliare Herastrau va propune spre inchiriere un apartament de 2 camere dintr-un bloc nou, finalizat in anul 2021, in zona Sisesti.
Ansamblul a reusit rapid sa adune o comunitate exclusivista, intrucat locuintele sunt intime, inconjurate de natura dar totusi foarte aproape de punctele de interes ale capitalei.
Proprietatea pe care v-o recomandam spre vanzare/sau inchiriere este decomandata si este compusa din 2 camere generoase: un living-room cu o suprafata mare, de 22 mp, un dormitor, hol, 1 baie si un balcon.
Desfasurat pe o suprafata utila de 50 mp, apartamentul reflecta gustul pentru calitate, intregul design fiind gandit in jurul ideii de simplitate, ergonomie si comfort maxim. Jovial si modern, spiritul apartamentului pe care va propunem sa il includeti pe lista scurta a viitoarei achizitii imobiliare este cu atat mai pregnant cu cat stilul decorativ dominant reuseste sa binedispuna si sa incante pe oricine ii calca pragul.
Toate materialele au fost alese cu grija, pe baza durabilitatii lor, dar si a aspectului si a modului in care culorile se intrepatrund pentru a crea un tot unitar incantator.
Cu siguranta ca aceasta locuinta isi va lasa o amprenta placuta in sufletele celor ce se afla in cautarea unui "acasa" care sa fie o extensie a personalitatii lor.
Apartamentul beneficiaza si de un loc de parcare suprateran acoperit .
Certificat Energetic - Clasa A

Confort: Lux
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici