Anunțul a fost dezactivat!

Complex multifunctional! Exclusivitate!

Bistrita, Bistrita-Nasaud Acum 3 zile 565.000 EUR
Zona

Sud

Tip tranzacție

Vânzare

Tip

Industrial

Suprafață utilă (m²)
800
 Preț negociabil

SE PREDA CU CHIRIASI! CHIRIA GENEREAZA UN PROFIT DE 3500-4000 EURO / LUNA
Gft Delta Office are placerea de a va prezenta o oportunitate unica de investitie sau business in judetul Bistrita-Nasaud, loc. Viisoara, cu acces direct din DN17.
Aceste imobile , cu o suprafata totala de 800 de metri patrati, sunt ideale pentru diverse activitati comerciale sau productie.

Complexul multifunctional este format din 12 hale, 2 birouri si 1 apartament, amplasate pe un teren generos de 1834 mp. Cu un vad comercial foarte bun, acest complex ofera oportunitati nelimitate de dezvoltare a afacerii dumneavoastra.

Curtea pavata si accesul direct din DN17 asigura o logistica optima pentru clientii si colaboratorii dumneavoastra. Unul dintre imobile este complet dotat pentru a functiona ca service auto.

Aceasta proprietate este ideala pentru diverse activitati comerciale, precum linie de productie, spatii de depozitare, showroom, service auto, vulcanizare, spalatorie auto, etc. Va oferim posibilitatea de a cumpara, de a inchiria o parte sau intregul complex, in functie de necesitatile dumneavoastra.

Cu 15 camere si cel putin 15 locuri de parcare, acest complex va ofera spatiul si facilitatile necesare pentru a dezvolta cu succes afacerea dumneavoastra. Toate utilitatile, inclusiv curentul trifazic, sunt disponibile.

Nu ratati sansa de a investi intr-o proprietate cu un potential enorm! Contactati-ne pentru mai multe detalii si programati o vizionare. Agentii nostri specializati va stau la dispozitie pentru a va ghida in procesul de achizitie sau inchiriere a acestui imobil.

Tel: 0371237 339

Suprafaţă totală: 850 m²
Suprafaţă birouri: 130 m²
An finalizare construcție: 2000
Stadiu construcţie: Finalizat
Număr încăperi: 15
Acces: Acces TIR
Posibilitate parcare: Nu
Tip imobil: Alte tipuri

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici