Anunțul a fost dezactivat!

Apartament cu 3 camere de 110 mp la etajul 1 in zona Centrul

Sibiu, Sibiu Acum un an 225.000 EUR
Zona

Orasul de Jos

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

110

An finalizare construcție
1940
Etaj
1
Compartimentare
Semidecomandat
Tip imobil
Casă/Vilă
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
1
Mobilat/Utilat
Nemobilat

De vanzare apartament renovat la casa cu 3 camere, 2 bai, dressing, pivnita de 10 mp si cota parte din curte si pod, situat in Centrul Istoric din Sibiu.
Locuinta are suprafata de 110 mp utili si dispune de urmatoarea compartimentare: living generos, doua dormitoare, dressing, bucatarie, baia mare prevazuta cu cabina de dus cu rigola, toaleta de serviciu, bucatarie separata si 2 holuri.
Imbunatatirile apartamentului au fost facute in ultimul an si sunt urmatoarele: parchet din lemn masiv triplu stratificat, ferestre de termopan si usi cu tamplarie din lemn stratificat, instalatii electrice, sanitare si termice, dotari SmartHome: reglarea temperaturii si luminii ambientale, supraveghere video, centrala termica proprie in condensare pe gaz, calorifere duble din otel, oglinda led.
Locuinta beneficiaza de vedere mixta fiind foarte calduroasa si insorita pe tot parcursul zilei.
Zona in care este pozitionat imobilul este cea mai bine cotata datorita tuturor facilitatilor care sunt in imediata apropiere: numeroase centre comerciale, Piata agroalimentara Cibin, Centrul Istoric, muzee, statii de transport in comun, institutii bancare, institutii de invatamant.
Pretul de achizitie al acestui apartament este de 225.000 euro negociabil, acesta se poate achizitiona atat din surse proprii cat si prin accesarea unui credit bancar. ID intern: 951.

Confort: 1
Tip imobil: Casă/Vilă
Număr Băi: 2

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici