Anunțul a fost dezactivat!

Anunțuri similare

De inchiriat apartament 2 camere decomandat, cartier Kasper!

Brasov, Brasov Acum o săptămână 450 EUR
Zona

Tractorul

Număr camere

1

Suprafață utilă (m²)

56

An finalizare construcție
2019
Etaj
parter
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Clasă energetică
B
Consumul total de energie primară
125.0
Indicele de emisii echivalent CO2
28.6
Număr niveluri imobil
6
 Preț negociabil

Sunteti in cautarea unei locuinte proprii, usor de amenajat asa cum doriti, pentru dvs. sau familia dvs? Ori sunteti in cautarea unui spatiu pretabil ca spatiu de birouri pentru activitatea unei firme?

Atunci aceasta proprietate vi se potriveste! LEAD Estate va propune spre inchiriere un apartament de doua camere, decomandat, situat la parterul unui bloc din cartierul modern Coresi Kasper.

Situat in imediata vecinatate a pietonalei din cartier, orientat spre sud-vest, cu vedere spre oras si munte, apartamentul beneficiaza de o intrare cumva separata fara a deranja vecinii de pe scara.

Cu o structura moderna, decomandat, apartamentul are un living spatios, dormitor, bucatarie inchisa, baie si spatiu de depozitare. Din living se face trecerea si catre un balcon de 4 mp. Constructie noua, 2019, cu ferestre termopan de calitate si termoizolatie exterioara, apartamentul asigura confortul perfect pentru viitorul chirias indiferent de utilizarea pe care o ganditi - atat rezidential, pentru traiul de zi cu zi, cat si ca spatiu de birouri.

Fiind doar partial mobilat, noi consideram acest aspect drept un avantaj pentru dvs ca si chirias, avand posibilitatea sa il customizati in functie de nevoile si viziunea dvs.; mai mult aceasta reprezinta si premiza unei inchirieri pe termen lung, astfel fiind mai confortabil si pentru dvs!
Un alt avantaj ar fi faptul ca proprietarul accepta, daca e cazul, si prietenii dvs. necuvantatori de talie mica:)
Pentru programarea unei vizionari si detalii privind inchirierea, Dan, colegul nostru va sta la dispozitie!

De mentionat ca se doreste inchirierea pe minim un an (in cazul plecarii mai devreme de un an se imputa garantia), iar la semnarea contractului proprietarul doreste o chirie in avans si plata unei garantii in contravaloarea unei luni de chirie. De asemenea, comisionul de intermediere este jumatate din chiria lunara, la care se adauga TVA.

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici