Anunțul a fost dezactivat!

Anunțuri similare

De inchiriat! Apartament la casa, Amurgului, cu priveliste

Brasov, Brasov Acum 10 luni 499 EUR
Zona

Carierei

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

70

An finalizare construcție
1960
Suprafață teren (m²)
500
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Complet

Vă propunem spre închiriere parterul unei case, aflata chiar la marginea padurii, pe strada Amurgului, in aproprierea strazii Carierei si cu o priveliste superba asupra orasului.

Imobilul, proaspat renovat, are o suprafata de aproximativ 70 mp, cu o structura semidecomandata si este format din: hol, living/dining room, dormitor spatios, bucatarie utilata, grup sanitar cu cabina de dus si o curte generoasa impartita pe mai multe niveluri; in partea de jos avem un foisor si un loc amenajat pentru gratar, la urmatorul nivel se afla o terasa, iar la ultimul nivel, chiar langa padure, gasim cea de a doua terasa inconjurata de brazi si cu o priveliste de vis.
Toata partea exterioara va fi comuna pentru tine, viitorul locatar si proprietarul, o singura persoana, care locuieste la mansarda. Toate utilitatile sunt separate, iar fiecare imobil are centrala individuala.

Strada Amurgului este retrasa de restul cartierului, fiind o zona foarte linistita, locul de parcare nu este o problema, se poate parca in fata casei. Este la o distanta de aproximativ 10 minute de mers cu masina pana in centrul vechi al orasului, iar in zona gasim centrul comercial Eliana Mall, Auchan, LIDL, Altex, Brintex, Sopron Market (un complex cu produse 100% romanesti), benzinarii, ATM-uri, statii de autobuz si multe altele care vor asigura viitorilor locatari confortul necesar.

Nu se accepta animale de companie. Ca si modalitate de plata se solicita chiria în avans pe prima luna si o garantie în cuantumul unei chirii lunare. Utilitatile se platesc separat de pretul chiriei in functie de consumul lunar.

Comisionul agentiei este standard, 50% + TVA!

Pentru detalii suplimentare, va stau la dispozitie!

Număr niveluri imobil: 1
Număr Băi: 1
Posibilitate parcare: Nu
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Încălzire

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici