Anunțul a fost dezactivat!

De inchiriat casa individuala 300 mp utili pretabila spatiu

Sibiu, Sibiu Acum un an 1.200 EUR
Zona

Central

Tip tranzacție

Închiriere

Tip

Birouri

Suprafață utilă (m²)
300
Clasă energetică
A

De inchiriat casa individuala la cheie, compusa din 8 camere decomandate si un container, ambele insumeaza 300 mp utili si sunt pozitionate pe o strada principala din Selimbar langa Sibiu.
Proprietatea este pretabila pentru desfasurarea de diverse activitati de birou si nu numai, cum ar fi: sediu de firma, IT, contabilitate, call center, showroom, birou de avocatura/arhitectura etc.
Constructia casei a fost finalizata in anul 2007, aceasta este foarte bine intretinuta, amplasata pe un teren imprejmuit de 500 mp, cu curte pavata unde se pot parca in jur de 6-8 masini.
Casa propriu zisa are suprafata utila de 210 mp compartimentata astfel: la parterul inalt se afla 3 camere, hol, spatiu de depozitare si casa scarilor care face accesul la etaj unde sunt 3 camere, hol, bucatarie, baie. Separat de imobil mai beneficiati de un container cu aria utila de 90 mp, compus din 2 camere si baie cu geam de aerisire. Pe langa suprafata utila mai profitati si de un pod cu suprafata de 37 mp, 2 balcoane la etaj si o pivnita la subsolul imobilului de 23 mp cu acces din curte.
Imobilul beneficiaza de multiple spatii de depozitare si prezinta dotari precum: izolatie termica la exterior, acoperis din tigla, tamplarie PVC de 5 camere cu 2 foi de sticla, granit, faianta, centrala proprie, calorifere din otel, supraveghere video, sistem alarma, fibra optica.
Casa este finisata la cheie in interior, oferind posibilitatea de a va muta intr-un timp foarte scurt, are orientare EST-VEST asta insemnand lumina naturala si taxe foarte mici la utilitati.
Pretul de inchiriere este de 1200 euro/luna garantie. !D intern: 1115

Suprafaţă totală: 360 m²
An finalizare construcție: 2007
Stadiu construcţie: Finalizat
Clasă birouri: A
Înălţime spaţiu: 3 m
Număr încăperi: 10
Număr Grupuri Sanitare: 2
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 5-10
Tip imobil: Bloc de apartamente

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici