Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

De închiriat Spațiu Comercial Str. Transilvaniei, Roger...

Oradea, Bihor Acum 4 luni 1.500 EUR
Zona

Rogerius

Tip tranzacție

Închiriere

Tip

Spaţii comerciale

Suprafață utilă (m²)
70
 Preț negociabil

Oportunitate de afacere în inima cartierului Rogerius, pe Strada Transilvaniei!

Vă oferim spre închiriere un spațiu comercial situat la parter, pe Strada Transilvaniei, cu o suprafață generoasă de 70 de metri pătrați, potrivit pentru diverse activități comerciale.
Spațiul poate fi, de asemenea, împărțit în două unități mai mici, fiecare cu o suprafață de 35 de metri pătrați, oferind flexibilitate pentru a se potrivi nevoilor afacerii dvs.
Totodata la etajul 1 al cladirii exista 2 spatii de 9.62 mp si 2 spatii de 12.24mp. având o bucatarie mica si grupuri sanitare. Spatiile de la etaj sunt ideale pentr birouri, cabinete de beauty sau wellness. Acestea se pot închiria separat la pretul de 12 euro/ mp.

Localizarea strategică a acestui spațiu comercial în imediata vecinatate a Pieței Rogerius asigură un trafic pietonal intens, oferind expunere maximă pentru afacerea dvs. Aceasta reprezintă o oportunitate unică pentru a vă dezvolta afacerea într-un mediu vibrant și plin de viață.

Caracteristici-cheie ale spațiului comercial:

Zonă cu trafic pietonal intens
Localizare în imediata vecinatate a Pieței Rogerius
Potrivit pentru o varietate de activități comerciale
Condiții de închiriere:
Perioadă minimă de închiriere: 5 ani
Se poate discuta despre o eventuală amenajare a spațiului în funcție de profilul de bussines al chiriașului.
Garanție contravaloarea a 3 luni calendaristice

Dacă sunteți interesat să faceți din acest spațiu locul de desfășurare a afacerii dvs., vă invităm să ne contactați pentru mai multe detalii și pentru a stabili o vizionare. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă începeți sau să vă extindeți afacerea într-o locație privilegiată.

Suprafaţă totală: 75 m²
An finalizare construcție: 2000
Vitrină: 15.0 m
Stadiu construcţie: Finalizat
Număr Grupuri Sanitare: 1
Posibilitate parcare: Nu
Tip imobil: Centru comercial

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici