Anunțul a fost dezactivat!

Direct Proprietar / Bloc Nou Stradal/Prel. Ghencea Apartament 2 cam

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum o lună 115.000 EUR
Zona

Prelungirea Ghencea

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

68

An finalizare construcție
2022
Etaj
4
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Nouă

Direct Proprietar ! ( 0% comision )

Bloc nou , construcție 2022!

Vând apartament cu 2 camere la cheie, complet mobilat și utilat ,decomandat, etaj 4 ,blocul având un regim de înălțime de 6 etaje și un total de 136 de apartamente de 2 și 3 camere (fara garsoniere), 2 scări de bloc, situat in str. Prelungirea Ghencea, în aproprierea cartierul Latin!

Apartamentul este mobilat complet, la bucatarie, mobilierul este din MDF lucios de 18 mm grosime ,având montate accesorii de calitate , baie utilata complet , uși interior porta doors , tâmplărie veka!
Acest apartament este decomandat și are o suprafata utila totala de 68 mp și este compartimentat ,după cum urmează : Hol 8,6 mp cu spatiu amenajat pentru dressing; baie 4,7 mp ,amenajata cu cada ; dormitor 14 mp ; bucătărie inchisa 11,5 mp ; living 20 mp si un balcon in suprafata de 8,5 mp!
După achiziția apartamentului , balconul a fost închis complet in termopan , sau montat plase de țânțari , glafuri interioare ,glafuri exterioare si un calorifer mare!

Camera de zi este dotata cu aer conditionat marca hisense 12000BTU !

Echipamentele electronice/electrocasnice sunt de ultimă generație și sunt achiziționate noi ,odată cu apartamentul ,iar lista acestora este următoarea : combina frigorifica hotpoint ariston ; mașină de spălat Samsung ; cuptor electric și plita pe gaz Bosch ; cuptor cu microunde Samsung ,etc .

Constructia este din beton armat în cadre (stâlpi, diafragme si plansee), are zidărie portanta din BCA ,polistirenul Austrotherm de 100 mm EPS 80,tavanele placate cu polistiren extrudat de 20 mm.
In Proximitatea imobilului se gasesc zone comerciale( Magazine Penny,Profi,Mega Image),restaurante,unitati de invatamant,acces facil la mijloace de transport in comun( statie STB in fata imobilului.)
La parterul imobilului ,stradal ,se afla un cabinet stomatologic ; un fast food și o cofetărie!
Apartamentul este bransat la toate utilitatile (canalizare, gaze, apa, curent electric), are centrala termica proprie cu condensare si calorifere.
Blocul este prevăzut cu sistem de detecție și alarmare la incendiu; ieșiri de urgență ; uși rezistente la foc montate pe fiecare etaj și fiecare intrare ; senzori fum in toate spatiile comune ; sistem de ventilatie ; hidranți exteriori !

Pretul este usor negociabil, in acest pret sunt incluse toate piese de mobilier : mobilier dormitor complet , canapea tip colțar + mobila living Lem's , bucătărie mobilata și utilata complet ,inclusiv toate electrocasnicele și combina frigorifica + set masa si scaune , baie utilata complet cu mașina de spălat inclusa, dressing pe hol cu dimensiunile de 200 cm x 200 cm x 60 cm adâncime!

Apartamentul se vinde complet mobilat și utilat iar prețul total este de 115.000€!

Avantaje :

Pozitie stradală ,direct la Prelungirea Ghencea , statie STB in fata blocului!
Panouri fotovoltaice montate pe acoperișul blocului și senzori de mișcare în spatiile interioare comune , pentru reducerea costurilor comune legate de electricitate!
Costuri mici de întreținere!
Blocul deține autorizație de securitate la incendiu și aviz ISU!
Apartamentul este potrivit și pentru o investiție pe termen lung , putând fi închiriat rapid ,datorita cererii crescute din zona ; avantajele amplasamentului direct stradal și statia STB care se afla in fata blocului!

Pentru orice alte detalii, informatii sau vizionari, nu ezitati sa ma contactati la tel 0721522629!

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici