Anunțul a fost dezactivat!

Discuri vinil – 1001 de nopţi

Giurgiu, Giurgiu Acum o lună 19 LEI
Tip

CD-uri și discuri vinil

Stare

Utilizat

Este vorba de un lot de discuri de vinil din timpul comunismului realizate de Electrecord, conţinând adaptări după poveşti minunate şi beneficiind de vocile unor actori celebri. Toate au şi protecţia de plastic a discului. În măsura posibilităţilor am oferit cât mai multe amănunte, aşa că citiţi titlurile cu atenţie ca să vedeţi poveştile de pe ambele părţi.
Preţul este pe bucată. Menţionaţi pe care le doriţi. Livrarea se face cu Poşta Română şi se suportă de către cumpărător (un colet ramburs costă circa 10-15 lei dar preţul creşte dacă este greutate mai mare). Ţinând cont de mărimea lor şi de greutate, o să avem nevoie de un timp să găsim cutie de transport corespunzătoare şi să ambalam coletul astfel încât să nu fie probleme. Desigur, pentru o comandă mai mare putem discuta o reducere. Verificaţi şi celelalte anunţuri cu discuri deoarece spaţiul de text şi imagini nu ne-a permis să încapă toate aici.
1. Basme din 1001 de nopţi : Califul şi cadiul (Ion Caramitru, Ştefan Mihăilescu-Brăila, Fory Eterle) + Neînfricatul Farhad
2. Basme din 1001 nopţi: Abu-Hassan + Lampa lui Aladin

Muzică - Instrumente muzicale din:

Judetul Giurgiu Giurgiu Popesti Sabareni
Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare

Cautari Frecvente:

Ghete fotbal Pescuit Pistol
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici