Anunțul a fost dezactivat!

Domenii•Luxuria•2camere•bloc nou•60mp•161.633Eur

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum o săptămână 161.633 EUR
Zona

Domenii

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

52

An finalizare construcție
2021
Etaj
2
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
mai mult de 12
Mobilat/Utilat
Nemobilat
 Nu include TVA

PYF REAL ESTATE va propune, prin agentul zonei Victor S, spre vanzare un complex cu mai multe apartamente (2,3,4 camere), avand destinatie de locuinta, situate in zona Domenii (Expozitiei), la numai 5 minut de mers de mijloace de transport in comun.

Luxuria Residence este primul ansamblu rezidential din Bucuresti certificat BREEAM Excellent. Cladirile proiectate conform acestor standarde internationale de sustenabilitate au un impact redus asupra mediului, prin reducerea emisiilor de dioxid de carbon si a consumului de energie si un impact major in imbunatatirea calitatii locuirii.

Nivelul BREEAM imbunatateste bunastarea locuitorilor cladirilor certificate, contribuind in acelasi timp la protectia resurselor naturale. Eficienta cladirilor inseamna sustenabilitate, solutii ecologice, calitatea constructiilor, eficienta consumului si, implicit, reducerea costurilor.

Apartamentul nu beneficiaza de loc de parcare, dar acesta se poate cumpara separat la subsolul cladirii. Nu aveti masina? Nu exista nici o problema, deoarece zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, avand in apropiere scoli/gradinite, restaurante/pub, parcul Herastrau, zona ultracentrala, hotel, piata, intersectie circulata, trafic pietonal, fastfood, supermarket.

Curiozitatea va este starnita? Echipa PYF REAL ESTATE va invita la vizionare, pentru a vedea cu ochii dumnevoastra toate aceste avantaje. Doriti mai multe informatii, sau aceasta oferta nu este ceea ce cautati? Nici o problema! Echipa PYF REAL ESTATE este bucuroasa sa va ajute sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dumneavoastra si de aceea va invitam sa ne contactati | ID intern: Pyf003B5933



Put You First nu este doar un motto, este misiunea noastra!


Pyf Real Estate percepe un comision de 50% din contravaloarea unei chirii lunare pentru intermedierea unei tranzactii de inchiriere sau 3% din valoarea de achizitie a unui bun imobil pentru intermedierea unei tranzactii de vanzare-cumparare. La semnarea contractului de inchiriere proprietarii percep, in avans, plata 1 luni de chirie si contravaloarea unei chirii ca si garantie contractuala!

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici