Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea
Anunțul a fost dezactivat!

Dristor metrou etaj 9 garsoniera

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 2 luni 370 EUR
Zona

Dristor

Suprafață utilă (m²)

37

An finalizare construcție

1979

Etaj
9
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună

studioul meu de la Dristor (metrou la 50m distanta) isi cauta o noua persoana sau cuplu care sa-i spuna acasa. Daca esti o persoana activa care apreciaza natura si bunul gust, atunci acest loc este pentru tine.
Este un Studio decomandat complet mobiliat intr-un bloc de apartamente (etaj 9/10) care ofera tot spatiul necesar, zona de zi, zona de seara unde poti citi o carte buna si zona de lucru daca lucrezi de acasa (este un birou care nu este in poze).

Locatia este una foarte buna avand acces imediat la o multime de facilitati.
Metrou Dristor (peste drum cu trecere de pietoni nesemaforizata) (10 min pana la Unirii) (15 minute pana la Victoriei)
Magazin de proximitate langa bloc
Piata Ramnicul Sarat (5 minute) – o piata bogata cu produse proaspete cu preturi foarte mici unde poti cumpara tot ce ai nevoie direct de la producatori locali
LIDL (5 minute)
Mall Park Lake (6 minute)
World Class (6 minute) – Gym cu piscina la indemana
Parcul IOR – (8 minute) – unde poti merge dimineata la o alergare, seara la o plimbare. Un parc plin de viata curat si linistit.
Daca esti o persoana pentru care conteaza sa aiba parc, piscina, metrou si magazine aproape atunci cred ca locatia este potrivita pentru tine.

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Comision cumpărător: 50%

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici