Anunțul a fost dezactivat!

Duplex cu 4 camere 2 bai terasa 201 mp teren cu priveliste s

Sibiu, Sibiu Acum o săptămână 139.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

4

Suprafață utilă (m²)

110

An finalizare construcție
2022
Suprafață teren (m²)
201
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Nemobilat

Casa tip duplex cu 4 camere decomandate de vanzare in cartierul Viile Sibiului, cu o suprafata utila de 110 mp si 140 mp de curte libera, pozitionata intr-o zona rezidentiala foarte linistita si cu o priveliste minunata spre oras, in care predomina constructiile tip vila din 2022.
Proprietatea dispune de un teren cu o suprafata de 201 mp, imprejmuit si delimitat, pe care sunt amenajate 2 locuri de parcare, o terasa, accesul pietonal si un spatiu verde.

Compartimentare si suprafete:
Locuinta este structurata din P+ E + Pod si este compusa la parter dintr-un living cu o suprafata generoasa, o bucatarie inchisa cu spatiu de depozitaere , o baie, hol si casa scarii.
Etajul casei este compus din: trei dormitoare matrimoniale, din care unul are acces spre balcon, dressing, un hol de compartimentare si o baie mare cu geam de aerisire.
Locuinta se va preda la stadiul de cheie la exterior cu termosistem de 10 cm, vopsea decorativa, gard+porti garaj, pavaj curte si terasa acoperita iar interiorul se va preda la gri cu pereti tencuiti, centrala termica si calorifere.

Finisaje:
- centrala termica+ calorifere;
- geam termopan cu tamplarie PVC;
- tencuieli manuale;
- sape mecanizate;
- toate utilitatile racordate.

Aceasta este construita la exterior din caramida Porotherm de 30 cm, cu izolatie de 10 cm, EPS 80, la interior s-a folosit caramida de 25 cm, pentru compartimentare tencuieli decorative, acoperis din tigla si curtea pregatita pentru gazon sau pavaj.

Pret: 139.000€
Cod ofertă / ID: P17828
Sună-ne acum la 0369.822.820 și află detalii despre această proprietate de vanzare din Sibiu, dar și despre alte proprietăți potrivite pentru tine.


Informatii speciale:
1. Descarcă aplicația pe mobilul tau "TABOO Imobiliare" din Apple Store, Google Play sau Huawei AppGallery pentru a afla instantaneu noile proprietăți care intră pe piață.
2. Dacă ai o proprietate pe care vrei să o vinzi sau să o închiriezi, suntem aici pentru tine!
Contactează-ne pentru o evaluare gratuită fără obligații și vei descoperi avantajele de a lucra cu o echipă dedicată și experimentată.
3. Dacă vrei sa incepi o cariera de agent imobiliar, suna la 0369.822.820 si programeaza o intalnire pentru a afla toate beneficiile si avantajele.

Intră pe TABOO.ro și descoperă cele mai recente oferte, actualizate zilnic.

Id intern: P17828

Număr niveluri imobil: 1
Număr Băi: 2
Comision cumpărător: 2%
Curent
Apă
Canalizare
Gaz

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici