Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

Duplex la cheie, la marginea padurii, zona Cetatea Fetei

Floresti, Cluj Acum o lună 278.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

4

Suprafață utilă (m²)

120

Suprafață teren (m²)
192
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Complet

Va propunem spre vanzare o unitate locativa in duplex, ULTRA FINISATA(la cheie) la liziera padurii floresti. 120MP utili + 170 MP curte, compusă la parter din hol de intrare cu scară interioară, living mare luminos, mobilat, cu loc de servirea mesei (30 mp), bucătărie (15 mp), mobilată și utilată cu combină frigorifică, plită și cuptor electric, mașină de spălat vase, cu geam mare cu deschidere spre pădure, ceea ce poate face ca activitățile gospodărești să aibă un farmec aparte.
Tot la parter este o baie, spații de depozitare și mașină de spălat rufe. Din living se iese in gradină cu gazon, inconjurată de tuia.
Etajul are 3 camere (de aprox 13 mp), cu balcon mare la fiecare cameră, unul dintre dormitoare fiind mobilat.
Baia de la etaj este mare (aprox 12 mp), cu vană și cabină de duș.
Pe langa acestea, la etaj se mai afla si un dressing de (5mp). Pe hol este o scară mobilă de acces în pod, care se poate amenaja ca atelier sau camera de lucru.
Farmecul casei, pe lângă interiorul ei bine compartimentat, armonios mobilat și cu casa scărilor iluminată deosebit de frumos, este poziția ei lângă pădure! Posibilitatea de a fi tot timpul în contact cu natura sau chiar integrat zilnic în ea prin plimbări, jogging sau pauze de revigorare, este de nepretuit.
Casa a fost finalizata in anul 2024, este construita din caramida, cu termoizolatie de 15cm, acoperis din tigla, usi/geamuri termopan de cea mai inalta calitate.
Casa beneficiază de centrala proprie, si sistem de incalzire in parodsea cu termostat in fiecare camera.
Casa dispune de toate utilitatiile necesare(apa,gaz,curent electric si canalizare).
Această casă este tot ceea ce își poate dori cineva care își respectă calitatea vieții. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati!
Cod ofertă / ID BLITZ: P129195
Id intern: P129195

Număr niveluri imobil: 1
Număr Băi: 2
Curent
Apă
Canalizare
Gaz

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici