Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

DUPLEX - TUNARI - LUX

Tunari, Bucuresti-Ilfov Acum o lună 235.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

5

Suprafață utilă (m²)

145

An finalizare construcție
2024
Suprafață teren (m²)
310
Stare proprietate
Bună

COD PROPRIETATE: CP1981018

Agentia Erezidential iti propune sa descoperi un camin confortabil .

Vila Tunari este un duplex frumos și spațios, situat într-o zonă plăcută și liniștită. Cu o suprafață utilă de 145 de metri pătrați, această proprietate are un design cu un parter, un etaj și un pod de beton, oferind suficient spațiu pentru confortul și nevoile unei familii sau a unei gospodării mai mari.

La parter, există un spațiu generos care poate fi amenajat ca și bucătărie, așteptându-și noul proprietar pentru a-i aduce acel farmec personal și gusturile proprii. Cu o astfel de amenajare, vila poate deveni rapid un cămin confortabil și plin de căldură.

Proprietatea dispune de 5 camere spațioase, oferind suficient spațiu pentru membrii familiei sau oaspeții. De asemenea, terasa este un loc minunat pentru a petrece zilele de vară, savurând o cafea de dimineață sau pur și simplu relaxându-vă în aer liber.

Cu un teren generos de 310,2 metri pătrați, vila Tunari oferă, de asemenea, două locuri de parcare dedicate, asigurând comoditatea în ceea ce privește păstrarea vehiculelor.

Securitatea este o prioritate, iar proprietatea este echipată cu un sistem de supraveghere video pentru a vă asigura că vă simțiți în siguranță și protejat în propriul cămin. Toate utilitățile necesare sunt disponibile, inclusiv apă, gaz, canalizare și lumină electrică. De asemenea, accesul este ușurat de portile electrice, iar proprietatea beneficiază de un sistem de irigare pentru a menține grădina frumoasă și întreținută.

În ansamblu, vila Tunari este o proprietate cu multe facilități și potențial, oferind un spațiu confortabil și primitor pentru traiul zilnic sau pentru momentele de relaxare și distracție alături de cei dragi!

Informatiile tehnice au caracter orientativ , ele fiind preluate de la proprietari . Echipa Erezidential va sta la dispozitie pentrurm detalii suplimentare si vizionari ! Va multumim si va dorim o zi frumoasa
Id intern: P760

Număr niveluri imobil: 1
Număr Băi: 2
Comision cumpărător: 2.5%
Nr. locuri parcare: 1
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Climă

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici