Anunțul a fost dezactivat!

Freza montant PVC& aluminiu

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum o lună 4.000 EUR
Tip

Tâmplărie - Producții materiale

https://youtu.be/-EzAd2AR3zs

Domeniul de activitate

Acest utilaj realizează procedeul de chertare al montanților pentru ferestrele din PVC și aluminiu, având ca destinație fabricile producătoare de uși și ferestre.

Descriere funcționare

Funcționarea utilajului este complet automată. Odată introdus profilul ce trebuie prelucrat, se apasă butonul START și urmează o succesiune de procese automate, începând cu fixarea pneumatică a profilului în trei puncte, pornirea și avansul grupului de freze către profil, chertarea în sine, revenirea grupului de freze în poziția inițială și în final deschiderea bacurilor de fixare.
Utilajul se conectează la rețeaua electrică 230V și la instalația de aer comprimat 4-8 bar. Dimensiunea de gabarit (Lx lx H) a utilajului este: 1070x830x1320 mm.

Avantaje

Mașina este foarte fiabilă, robustă și rapidă.
Execută un volum mare de chertări pe unitatea de timp.
Grupul de freze poate fi schimbat în mod facil, iar viteza de avans este controlabilă, astfel poate freza și aluminiu și PVC.
Utilajul se poate conecta la rețeaua wifi și pot transmite pe telefon, tabletă sau PC dispecerat diverse semnale tehnice cum ar fi: starea de funcționare, înlocuirea grupului de frezare, numărul de frezări efectuate, etc. Se pot realiza rapoarte zilnice și lunare ale activității operatorului.

www.fastmachinery.ro

Afaceri - Echipamente profesionale din:

Judetul Bucuresti-Ilfov Bucuresti Popesti Leordeni Chitila
Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare

Cautari Frecvente:

Strung
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici