Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea
Anunțul a fost dezactivat!

Garsoniera Calea Calarasilor casa la curte

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 3 luni 250 EUR
Zona

Calea Calarasilor

Suprafață utilă (m²)

34

An finalizare construcție

1968

Etaj
parter

Garsoniera este compusa din :
-1 dormitor cu pat dublu, sifonier dublu, tv, parchet geamuri termopan, 20mp.
-1 bucatarie cu aragaz (gaze), combina frigorifica, mobila de bucatarie,
-1 baie cu wc., dus, masina de spalat, apa calda si la bucatarie. Garsoniera are si pivnita de 8mp. Costuri lunare mici (aprox.70lei)
-intretinerea intra in chirie se plateste doar lumina, apa si cablu tv/net (35lei). este izolata termic, geamuri termopan usa metalica, etc. Este o zona linstita sigura.
Plus alte facilitati mai multe rel. la tel. Garsoniera de inchiriat ( zona Delea veche)
Garsoniera se poate inchiria de azi
Tel .0730119751
0722121738

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici