Anunțul a fost dezactivat!

Garsoniera, centrala, moderna, Militari Residence, Sg Ilie Petre, 85

Chiajna, Bucuresti-Ilfov Acum o săptămână 300 EUR
Zona

Central

Suprafață utilă (m²)

33

An finalizare construcție

2023

Etaj
1
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Nouă
Clasă energetică
A
Consumul total de energie primară
92
Indicele de emisii echivalent CO2
25
Număr niveluri imobil
7
Mobilat/Utilat
Complet

Va oferim spre inchiriere o garsoniera noua, moderna, LA CHEIE, confort 1, decomandata, MODERNA, etaj 1/ 7, LIBERA, LA PRIMA INCHIRIERE, situata in Cartierul Militari Residence, pe str. Sergent Ilie Petre, nr.85, Chiajna, Ilfov, in apropiere de statia STB 138, 178, viz a viz de MegaImage, farmacie, etc. Bloc construit in 2023, clasa energetica A, cu market La doi Pasi la parterul blocului, cu scara curata, camere de supraveghere si 2 lifturi.
AVANTAJ: centrala termica proprie,aer conditionat, bloc anvelopat, contoriza complet.

Garsoniera este CONFORT 1, decomandata, cu o S.ut de 33 mp, Sc. 40mp, are balcon logie deschis, cu multiple imbunatatiri, g., f., p., t., u.m, cu instalatii si usi interioare NOI. Caldura si apa CALDA este furnizata de CENTRALA TERMICA pe GAZ. Este CONTORIZATA cu apometre si gazometru pentru costuri minime la intretinere. Merita vazuta!

Este MOBILATA MODERN cu pat matrimonial si UTILATA COMPLET NOU, dotata cu: cablu, internet, wireless, plita si cuptor, frigider combina, hota, TV LCD SMART, masina de spalat rufe, aspirator, AER CONDITIONAT, etc.

In imediata vecinatate: Megaimage, statia STB, Militari Shoping Center, Carrefour Expres, LIDL, Auchan, Metro, Arabesque, McDonalds, Praktiker, KFC, Decathlon, Bebe Tei, Club SPA; Fitness, Gradinita, Piscina, Profi, Penny, market la 2 pasi, restaurante, Militari Shopping Center, World Class Militari, Parcul Avangarde, etc.
Se inchiriaza cu 300 eur/luna sau 1500 lei /luna, cu posibilitatea gasirii unui loc de parcare prin zona. Pentru mai multe poze, detalii, poze sau a stabili o vizionare, ma puteti contacta atat telefonic cat si pe whatsapp la 0730885885. Va asteptam la vizionare!

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Comision cumpărător: 50%

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici