Anunțul a fost dezactivat!

Garsoniera cocheta de inchiriat situata in zona Ultracentrala

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum o lună 360 EUR
Zona

P-ta Unirii

Suprafață utilă (m²)

25

An finalizare construcție

1960

Etaj
1

Proprietar - fara colaborare cu agenti/consultanti imobiliari sau alti intermediari - inchiriez garsoniera aflata in imediata apropiere a Tribunalului Bucuresti, la 10 minute reale de mers pe jos de Piata Unirii.
Garsoniera moderna, complet mobilata si uilata (inclusiv aspirator si uscator) situata la Unirii, la 10 minute (reale) de mers pe jos pana la metrou Piata Unirii.
Garsoniera se afla pe o strada linistita, langa Tribunalul Bucuresti, de aceea beneficiaza de linistea pe care rar o gasesti in centrul Capitalei. In plus, locurile de parcare sunt foarte usor de gasit.
Garsoniera este ideala pentru cei care cauta o locatie cu liniste, confort si acces facil la mijloace de transport in comun, restaurante, cafenele, parcuri, supermarketuri, mall-uri, etc.
La mica distanta fata de locurile de interes ale capitalei: Piata Unirii, Centrul Vechi, teatre, universitati, muzee, etc.

Garsoniera dispune de balcon, contorizare proprie, mobila si electrocasnice de calitate.
Garsoniera este foarte bine compartimentata, are multiple spatii de depozitare, baie spatioasa cu geam, este mobilata modern, pat + canapea, utilata complet cu masina spalat, frigider, cuptor electric, cuptor cu microunde, plita electrica, LED TV 135 cm. Recent renovata integral, instalatii sanitare si electrice schimbate, beneficiaza de centrala proprie, AC.
Situata la etajul 1 al unui imobil de 2 nivele fara asociatie de proprietari, lunar se platesc doar utilitatile, fara intretinere pentru imobil. Aceasta, impreuna cu instalatiile noi, iluminatul exclusiv LED si electrocasnicele de inalta eficienta energetica (A++) fac costurile lunare surprinzator de mici!

Pentru inchiriere se vor achita 3 luni chirie.
Inchirierea se face direct de la proprietar, fara comision agentie.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici