Anunțul a fost dezactivat!

Garsoniera cu terasa la 12 min de metrou N.Teclu

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum o săptămână 54.587 EUR
Zona

Theodor Pallady

Suprafață utilă (m²)

41

An finalizare construcție

2023

Etaj
1
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Nouă
Număr niveluri imobil
5
 Nu include TVA
 Ansamblu rezidențial

Habitat Group Imobiliare va prezinta o garsoniera cu terasa avand o suprafata utila totala de 41 mp din care un balcon 8.5 mp.

Situata la etajul 1 din 8 al unui bloc exclusivist, de o calitate superioara a materialelor de constructie, cu o arhitectura si compartimentare ideala pentru familia dumneavoastra. amplasat la doar 10 minute de mers pe jos de statia de metrou Nicolae Teclu, cu acces la magazine, supermarket, Mall, in apropriere de Parcul Teilor.

Acest proiect se diferentiaza de toate celelalte proiecte actuale prin detalii foarte importante pentru orice familie, locuri de joaca amenajate pentru copii, spatii de recreere, locuri de parcare la subteran, calitatea constructiei, dar si a finisajelor. Va oferim apartamente foarte bine compartimentate, cu o arhitectura foarte clara si bine proportionata, beneficiind de spatii generoase, de ferestre largi si bine iluminate . Regasim materiale de constructie si finisaje din cele mai de top si calitate firme .

Constructia este realizata pe cadre din beton armat si compartimentarea realizata cu caramida Porotherm de 250 x 300 x 238 mm si 500 x 150 x 238 mm, fapt pentru care constructia in sine confera siguranta si confort . Izolatia constructiei, una de foarte buna calitate atat termica cat si fonica .

Locatia cuprinde toate facilitatile necesare unei vieti confortabile fiind la o distanta foarte mica fata de toate magazinele si centrele comerciale aflate in zona MegaImage, Kaufland, Lidl, Metro Cash&Carry, Auchan Hypermarket, Jumbo, Jysk, Ikea, Dedeman si Decathlon Pallady, Leroy Merlin, restaurante, pizzerii, cafenele, parcuri. Un avantaj pentru familiile cu copii sunt unitatile de invatamant din apropiere : Scoala nr. 92, Gradinita nr. 211, Scoala nr. 20, Scoala nr. 200, After School, Liceul International de Informatica, Scoala Spectrum, Gradinita nr. 68, Gradinita nr. 160, Gradinita nr. 196, Scoala gimnaziala nr. 116, Scoala gimnaziala nr. 82, Scoala gimnaziala nr. 149, Colegiul tehnic Costin D. Nenitescu. Accesul catre centrul orasului este facil si rapid, atat pentru cei care folosesc autoturismul, cat si pentru cei care prefera mijloacele de transport in comun.

Ansamblul ofera viitorilor proprietari accesul usor si rapid la Bdul. Theodor Pallady, Str. Bratarii si Bdul. 1 Decembrie 1918, unde se afla statii de metrou, iar ca alternative exista si celalalte mijloace de transport in comun care fac legatura cu toate zonele de interes ale capitalei: RATB 23; 27; 40; N111 si altele.

Exista posibilitatea achizitionarii separate a unui loc de parcare acoperit.

Apartamentele vor fi predate la cheie cu toate bransamentele(apa, gaz, canalizare, curent ) .

Oferim asistenta gratuita in vederea intocmirii dosarului de creditare .

Poze au titlu de prezentare.

Comision 0 %

Apartamentul se vinde cu pretul de 54.587 + TVA pentru avans de 90% la antecontract.

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Posibilitate parcare: Nu

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici