Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

Garsoniera de vis intr-un bloc nou construit loc de parcar

Constanta, Constanta Acum 2 săptămâni 65.000 EUR
Zona

Boreal

Suprafață utilă (m²)

40

An finalizare construcție

2024

Etaj
3
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
3

Garsoniera de vis intr-un bloc nou construit ndash; Un refugiu modern si confortabil. TVA inclus in pret!

Descopera locuinta ideala pentru un nou inceput, in zona Boreal, intr-o zona excelenta, chiar langa Kaufland. Aceasta garsoniera spatioasa, situata intr-un bloc finalizat in anul 2024, te asteapta sa devii primul sau locatar.

*Suprafata generoasa si compartimentare inteligenta

Cu o suprafata utila de 40 mp, aceasta garsoniera se remarca prin spatiile sale bine gandite si luminoase. Compartimentarea decomandata iti ofera intimitate si confort, iar bucataria separata este ideala pentru momentele cand pregatesti mese delicioase pentru tine si cei dragi.

Relaxare pe balconul spatios

Bucura-te de aerul proaspat si de momente de relaxare pe balconul generos de 8 mp, perfect pentru a-ti savura cafeaua de dimineata sau pentru a te destinde dupa o zi agitata. Suprafata totala de 48 mp iti ofera libertatea de a-ti amenaja spatiul exact asa cum visezi.

*Confort modern si facilitati incluse

Garsoniera este dotata cu centrala pe gaz, asigurandu-ti confortul termic in orice anotimp. Icirc;n plus, locul de parcare inclus in pret iti ofera linistea ca masina ta este mereu in siguranta. TVA-ul este deja inclus in pret, eliminand orice griji suplimentare.

*Flexibilitate in predare

Se preda la alb, lasandu-ti posibilitatea sa iti personalizezi fiecare colt al locuintei dupa bunul plac. Pentru cei care doresc sa se mute imediat, exista optiunea de predare la cheie, contra cost.

*O locatie de vis

Situata intr-o zona deosebit de convenabila, cu multiple facilitati, spatii verzi, curte, spatiu de recreere, aceasta garsoniera iti pune la dispozitie toate facilitatile necesare pentru un stil de viata modern si activ. Proximitatea fata de Kaufland iti garanteaza accesul rapid la cumparaturi, iar zona ofera numeroase optiuni de recreere si transport.

*Un camin perfect pentru un nou inceput

Aceasta garsoniera nu este doar un simplu spatiu de locuit, ci un veritabil camin, unde fiecare detaliu conteaza. Este locul unde vei crea amintiri pretioase, unde vei simti cu adevarat ca apartii. Nu rata oportunitatea de a deveni proprietarul acestei locuinte de vis, intr-un bloc nou construit, gata sa te primeasca cu bratele deschise.

Te asteptam sa descoperi acest loc minunat si sa te indragostesti de ceea ce poate deveni *acasa* pentru tine!

Confort: lux
Tip imobil: Bloc de apartamente
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 1

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici