Anunțul a fost dezactivat!

Garsoniera, Drumul Taberei, metrou Valea Ialomitei, semistradal

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 2 săptămâni 270 EUR
Zona

Drumul Taberei

Suprafață utilă (m²)

41

An finalizare construcție

2009

Etaj
1
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Renovată
Indicele de emisii echivalent CO2
92
Consum total din surse regenerabile
25
Număr niveluri imobil
6
Mobilat/Utilat
Complet

Va punem la dispozitie o garsoniera, LIBERA, confort 1, orientat nord-est, cu design OPEN SPACE camera cu bucataria, creând un mediu primitor și spațios. Este situata in Cartierul Drumul Tabereio, la doar 6 minute de mers pe jos de METROU, statia VALEA IALOMITEI, pe str. Valea Danului, nr. 40 (in spatele blocului MegaImage), la etajul 1 din 6.
Blocul, amplasat semistradal, este construit in 2009, ANVELOPAT, clasa energetica A si are o scara curata cu LIFT, interfon.

Este pregatita pentru mutare imediata, MOBILATA, UTILATA, zugravita si multiple imbunatatiri: g.,f.,p.,t.,u.m. Este dotata cu CENTRALA PROPRIE pe gaz si CONTORIZATA (apometre, gazometru) care va ajuta sa pastrati costuri minime cu intretinerea. Incluse sunt si echipamentele electrocasnice necesare: aragaz, combina frigorifica, HOTA cu aeririsre externa, masina de spalat rufe automata, s.a. Pentru cablu și internet, trebuie doar să activați abonamentul cu furnizorul preferat și tipul de abonament potrivit pentru dvs.

Garsoniera este bine compartimentata pe o S.ut de 41mp, S.c. de 53mp: camera cu pat matrimonial si birou, bucatarie utilata, baie cu cada, gol si balcon inchis cu termopan, care poata fi folosita ca zona de relaxare pentru cafeau de dimineata. La cerere, se poate monta un aparat de aer condiționat.

VECINATATI: spate Megaimage pe strada Valea Oltului, la 6 minute mers pe jos METROU statia VALEA IALOMITEI, la 2 minute statia STB Valea Doftanei, troleibuz 93, Lidl, Kaufland, PARCUL Sfantul Andrei, gradinita, cresa, scoala, Sala Fitness, in apropriere statia STB 105, 221, 232, piata Valea Ialomitei.

Se inchiriaza cu 270 euro pe luna sau 1350 lei pe luna, net. Pentru mai multe poze, detalii sau a stabilii o vizionare, ma puteti contacta, fie telefonic sau pe whatsapp la 0730885885. Merita vazuta!

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Comision cumpărător: 50%

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici