Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

Garsoniera la casa de vanzare 30 mpu gradina Central Sibiu

Sibiu, Sibiu Acum 2 luni 38.000 EUR
Zona

Central

Suprafață utilă (m²)

30

An finalizare construcție

1970

Etaj
parter
Tip imobil
Casă/Vilă
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
2
Mobilat/Utilat
Nemobilat

Va oferim spre vanzare o garsoniera spatioasa la casa, aflata la parter, situata central, in inima orasului Sibiu. Cu o suprafata utila de 30 mp, aceasta proprietate este ideala pentru cei care isi doresc sa locuiasca intr-o zona centrala, avand acces usor la toate facilitatile orasului dar asta dupa ce se renoveaza si se infrumuseteaza in stil propriu.

Garsoniera se afla intr-o stare care necesita renovare substantiala, ceea ce permite viitorului proprietar sa o renoveze si sa o amenajeze dupa propriile preferinte si gusturi. Garsoniera este compusa dintr-un hol de intrare, o bucatarie inchisa, un dormitor, toaleta. Se permite accesul auto in curtea imobilului avand un 1 loc de parcare.

Un alt avantaj major al acestei proprietati este instalatia electrica recent schimbata.
In plus, garsoniera vine cu doua gradini proprii, una de 30 mp si cealalta de 40 mp ca si cota indiviza in cartea funciara.

Aceasta este o oportunitate excelenta pentru investitie imobiliara intr-o zona centrala cu multe oportunitati. Nu ratati sansa de a deveni proprietarul acestei garsoniere in centrul Sibiului.

Pret: 38.000€
Cod ofertă / ID: P20831
Sună-ne acum la 0369.822.820 și află detalii despre această proprietate de vanzare din Sibiu, dar și despre alte proprietăți potrivite pentru tine.


Informatii speciale:
1. Descarcă aplicația pe mobilul tau "TABOO Imobiliare" din Apple Store, Google Play sau Huawei AppGallery pentru a afla instantaneu noile proprietăți care intră pe piață.
2. Dacă ai o proprietate pe care vrei să o vinzi sau să o închiriezi, suntem aici pentru tine!
Contactează-ne pentru o evaluare gratuită fără obligații și vei descoperi avantajele de a lucra cu o echipă dedicată și experimentată.
3. Dacă vrei sa incepi o cariera de agent imobiliar, suna la 0369.822.820 si programeaza o intalnire pentru a afla toate beneficiile si avantajele.

Intră pe TABOO.ro și descoperă cele mai recente oferte, actualizate zilnic.
Id intern: P20831

Confort: 1
Tip imobil: Casă/Vilă
Comision cumpărător: 2.5%
Nr. locuri parcare: 1

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici