Anunțul a fost dezactivat!

Garsoniera, Metrou Lujerului, Tramvai 41, Virtutii, str Veteranilor

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 2 săptămâni 300 EUR
Zona

Lujerului

Suprafață utilă (m²)

40

An finalizare construcție

1990

Etaj
parter
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Renovată
Clasă energetică
B
Consumul total de energie primară
163
Indicele de emisii echivalent CO2
43
Număr niveluri imobil
8
Mobilat/Utilat
Complet

Va oferim spre inchiriere o garsoniera confort 1, DECOMANDATA, situata in Cartierul Militari, la doar 3 minute de statia tramvai 41 VIRTUTII, la doar 6 minute de statia METROU LUJERULUI, linia M3, piata VETERANILOR, Megaimage, teatrul Masca, gradinita, scoala 156, statia STB 178, sau 136,236,336,61,62, in apropriere parc Politehnica, Institutul Politehnic, lacul Morii, Mall Plaza, o ZONA noua, VERDE si linistita, la parter inalt din 8, LIBERA pentru mutare imediata, BLOC MIXT, cu BALCON inchis cu termopan pe camera, vedere catre gradina blocului. Constructie 1990, cu scara curata, interfon, si cu gradina inchisa in fata blocului.

Garsoniera este CONFORT 1 SPORIT, DECOMANDATA, MOBILATA, UTILATA COMPLET, este CONTORIZATA , apometre si repartitoare de caldura pentru costuri mici la intretinere, are imbunatatiri , g,f,p,t,u.m., usi interioare schimbate, zugravita, si se intinde pe o suprafata utila de 40 mp, suprafata construita de 48 mp. In compartimentarea acestuia regasiti: 1 camera generoasa cu coltar extensibil cu functia pat , sifornier dressing cu 2 usi , biblioteca cu inca 1 dulap cu 2 usi, TV LCD cu diagonala de 82cm, are o bucatarie patratoasa inchisa, cu spatiu pentru luat masa , mobilier de bucatarie , aragaz, frigider combina, masina de spalat rufe si cuptor cu microunde, 1 BALCON INCHIS cu termopan, 1 baie cu cada, hol la intrare. Are cablu, internet si WI FI. La cerere se monteaza si AER CONDITIONAT. Este locul unde poti spune ACASA !

Se inchiriaza cu 300 euro pe luna sau 1500 lei pe luna. Este LIBERA pentru mutare imediata . Pentru mai multe poze sau detalii ma puteti contacta atat telefonic cat si pe whatsapp la 0730885885. Va asteptam la vizionare!

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Comision cumpărător: 50%

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici