Anunțul a fost dezactivat!

Garsoniera militari Metrou Pacii

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 2 săptămâni 67.385 EUR
Zona

Militari

Suprafață utilă (m²)

46

An finalizare construcție

2025

Etaj
11

Faza 3. Garsoniera cu suprafata totala 45.60 mp, complet finisata, la 4 minute de statia de metrou Pacii. Ansamblul Rezidential Maniu 141 este localizat intr-o zona unde ai totul la indemana.Ansamblul Rezidential Maniu 141 este localizat intr-o zona fara concurenta a cartierului Militari, in partea de Vest a Capitalei, unde ai totul la indemana: nu trebuie sa iti mai faci griji pentru mijloacele de transport in comun, ai statii de metrou si autobuz chiar in fata rezidentei, ai toate utilitatile asigurate, apa, gaz, canalizare, electricitate, cablu TV si fibra optica.

* Faza 3 este formata din blocurile 3 si 4, totalizand un numar de 149 de unitati locative precum si spatii comerciale la parterul blocului 4.
* Regim de inaltime: S+P+11;
* Compartimentare de caramida;
* Finisaje - apartamentele/garsonierele se vand finisate cu gresie, parchet, faianta, usi interior - exterior, tamplarie, obiecte sanitare;
* Incalzire prin Centrala de bloc.

Zona in care este amplasat Ansamblul Rezidential Maniu 141 este una foarte avantajoasa din punct de vedere al cumparaturilor de interes zilnic. In apropiere sunt amplasate mai multe tipuri de magazine, acoperind diverse zone de interes: Kaufland, Lidl, Carrefour, Metro, Dededeman, Mobexpert, Praktiker, Kika, Hornbach., Militari Shopping Center.

* Pretul nu contine TVA.
* Modalitati de plata acceptate: fonduri proprii si credit de orice tip.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici