Anunțul a fost dezactivat!

Anunțuri similare

Garsoniera mobilata Privilegio Residence

Brasov, Brasov Acum 10 luni 400 EUR
Zona

Judetean

Număr camere

1

Suprafață utilă (m²)

35

An finalizare construcție
2011
Etaj
8
Compartimentare
Semidecomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
mai mult de 12
 Ansamblu rezidențial

Compania Startimob va propune spre inchiriere o garsoniera in Ansamblul Privilegio, langa Spitalul Judetean, etaj intermediar, insorita datorita pozitionarii estice, mobilata si utilata , utilitati cu contorizare separata, incalzire cu centrala de imobil, semidecomandata, in suprafata construita de 43,15 mp si o arie utila de 35.35 mp, compusa din hol, camera, bucatarie si baie, la care se adauga o terasa deschisa in suprafata de 8,80 mp cu vedere catre Bunloc si Piatra Mare .

Printre dotari mentionam pat dublu cu saltea in dormitor, comoda TV si TV LCD, dulapuri tip dressing in hol, bucatarie mobilata si utilata, cuptor Beko si plita electrica, hota electrica, frigider, masina de spalat automata marca LG.

Ansamblul Privilegio a fost finalizat in 2011, este amplasat pe strada Traian, la intersectia marilor bulevarde Calea Bucuresti si Zizin, cu acces direct si rapid cu masina, atat spre zona de afaceri a Brasovului cat si spre zona comerciala. Imobilul dispune de paza permanenta si supraveghere video, centrala termica de bloc, de ultima generatie cu contorizare separata ce optimizeaza consumul de apa calda si caldura, contorizare individuala pentru toate utilitatile cu citirea consumului din exteriorul apartamentului, reglare individuala a consumului de utilitati, finisaje moderne, 2 ascensoare moderne la fiecare scara, parcare subterana pe 2 nivele, supermarket Carrefour, cofetarie si farmacie la parterul imobilului, etc.

Pozitionarea la numai 5 minute distanta de centrul orasului, este principalul atu al proprietatii. De asemenea, proximitatea fata de mijloacele de transport, magazine, mall-uri, scoli, gradinite, cabinete medicale, farmacii, spitale si banci, ii ofera viitorului locatar conditii optime pentru inchirierea unei garsoniere in acest Ansamblu.

Vecinatati : Carrefour Express Non-Stop, Mag Alimentar Rapid Non-Stop, Mega Image, Profi, Farmaciile Sensiblu, Catena si Helpnet, Spitalul Judetean Brasov, Clinica Hyperdia, ASIT, Banca Carpatica, RIB Bank , Banca Transilvania, Elektrobit Automotive Romania, etc.

Performanta energetica: -Clasa Energetica/ B
-Consumul anual scpecific de energie/ 137,82
-Indice de emisii echivalent CO2/ 32,38
-Consum anual specific de energie din surse regenerabile/ 0

Pret inchiriere : 400 Euro/luna .

Se solicita contract garantat pe minim un an, plata chiriei pe prima luna din contract precum si o garantie in cuantumul unei chirii lunare.

Comisionul Agentiei reprezinta 50% din valoarea primei chirii, platibil o singura data la semnarea contractului de inchiriere !

Disponibilitate : libera spre inchirere incepand cu 01.08.2023, iar vizitele se realizeaza pe baza de programare telefonica incepand cu aceasta data .

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact-Aura Popa.

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Posibilitate parcare: Nu

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici