Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

Garsoniera mobilata si utilata de inchiriat Centrul Istoric

Sibiu, Sibiu Acum o lună 300 EUR
Zona

Central

Suprafață utilă (m²)

27

An finalizare construcție

1970

Etaj
1
Tip imobil
Casă/Vilă
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
1
Mobilat/Utilat
Complet

Aceasta garsoniera compusa din o camera, bucatarie si baie, reprezinta o alegere ideala pentru cei care doresc sa locuiasca in inima Centrului Istoric, beneficiind de toate facilitatile moderne si de un cadru deosebit.
Avand o suprafata utila de 27 mpu si un spatiu de depozitare de 9 mp in pod, cladirea este construita din caramida iar garsoniera a fost renovata complet in 2024.
Acoperisul este din tigla, asigurand durabilitate si estetica.
Proprietatea este dotata cu un sistem de incalzire si aer conditionat de tip Inverter, iar garsoniera este complet mobilata si utilata, inclusiv cu un smart TV, masina de spalat, frigider, plita cu inductie si interfon.
Situata intr-o casa cu parter si un etaj, locuinta beneficiaza de o curte comuna, oferind un spatiu exterior linistit si placut.
Locatia este deosebit de avantajoasa, fiind situata intr-o zona foarte linistita, dar totodata aproape de principalele atractii turistice si puncte de interes, cum ar fi Pasajul Scarilor, Podul Minciunilor si Turnul Sfatului.
De asemenea, in apropiere se gasesc numeroase restaurante, coffee shops, magazine si locuri unde se organizeaza festivaluri, asigurand astfel o viata sociala activa si plina de evenimente.
In concluzie, aceasta garsoniera renovata recent, complet mobilata si utilata, situata intr-o zona centrala si linistita, este perfecta pentru oricine doreste sa combine confortul modern cu farmecul istoric al zonei.

Pret: 300€
Cod ofertă / ID: P20862
Sună-ne acum la 0369.822.820 și află detalii despre această proprietate de inchiriat din Sibiu, dar și despre alte proprietăți potrivite pentru tine.


Informatii speciale:
1. Descarcă aplicația pe mobilul tau "TABOO Imobiliare" din Apple Store, Google Play sau Huawei AppGallery pentru a afla instantaneu noile proprietăți care intră pe piață.
2. Dacă ai o proprietate pe care vrei să o vinzi sau să o închiriezi, suntem aici pentru tine!
Contactează-ne pentru o evaluare gratuită fără obligații și vei descoperi avantajele de a lucra cu o echipă dedicată și experimentată.
3. Dacă vrei sa incepi o cariera de agent imobiliar, suna la 0369.822.820 si programeaza o intalnire pentru a afla toate beneficiile si avantajele.

Intră pe TABOO.ro și descoperă cele mai recente oferte, actualizate zilnic.
Id intern: P20862

Confort: 2
Tip imobil: Casă/Vilă
Comision cumpărător: 50%

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Garsoniere de închiriat din:

Judetul Sibiu Sibiu Cristian
Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici