Anunțul a fost dezactivat!

Garsoniera, pt investitie sau locuit, metrou Lujerului

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum un an 49.500 EUR
Zona

Lujerului

Suprafață utilă (m²)

34

An finalizare construcție

1980

Etaj
parter
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Renovată
Clasă energetică
A
Consumul total de energie primară
143
Indicele de emisii echivalent CO2
25
Număr niveluri imobil
10
Mobilat/Utilat
Complet

Va oferim spre vanzare garsoniera cocheta pentru INVESTITIE sau LOCUIT , CONFORT 1 SPORIT, DECOMANDATA, cu orientare estica cu vedere la gradina blocului , la parter inalt/10, situata pe strada CENTURII, in Cartierul Militari, Zona LUJERULUI, piata Veteranilor, semistradala, 3 minute mers pe jos METROU LUJERULUI, Piata Veteranilor, statia STB Veteranilor 136,236,336,61,62, Cora Lujerului, Carrefour, Megaimage, vis a vis scoala, gradinita 142, str Azurului, in zona liceul economic, la 6 minute mers pe jos tramvai 41 , VIRTUTII, 10 minute Mall Plaza, LIDL, la 12 minute PARC POLITEHNICA, liceul Tudor Vladimirescu, Institutul Politehnicii, Institutul Spiru Haret, Gradina Botanica, Cotroceni, etc. Blocul este construit in 1980, si bloc mixt, ANVELOPAT, clasa energetica A, scara curata cu 1 lift si pozitionat semistradal, zona LINISTITA cu verdeata. Este locul unde poti spune ACASA, sau pentru INVESTITIE.

Garsoniera este CONFORT 1 SPORIT, DECOMANDATA, cu imbunatatiri, g,f,t,p,u.m, si se intinde pe o S utila de 34 mp si o S. construita 45mp. In compartimentarea acestuita regasiti, o bucatarie spatioasa la intrare cu spatiu pentru luat masa in familie mobilata, utilata complet, o baie cu cada si camera mobilata complet.
Este CONTORIZATA, apometre si repartitoare caldura pentru costuri minime de intretinere.

Imobilul se vinde MOBILAT, UTILAT ca in poze, cu imbunatatiri, gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, usa metalica la intrare, instalatii sanitare schimbate, garsoniera curata.

De acasa aveti acces rapid catre majoritatea zonelor de interes si transport in comun: fiind la doar 3 minute de METROU LUJERULUI, PIATA Veteranilor, MegaImage, Carrefour, Profi, Penny, 3 minute scoala, Gradinita 142 str Azurului, statia STB 136,236,336,61,62, statia Veteranilor, CORA Lujerului. La doar 6 minute de mers pe jos regasiti Mall PLAZA, tramvaiul 41 VIRTUTII, 12 minute PARC Politehnica, Lidl, Gradina Botanica, Cotroceni, liceul Tudor Vladimirescu, liceul economic, Institutul Politehnicii, etc.

Garsoniera are deja efectuat CADASTRUL, are carte funciara, se vinde cu 49500 euro, mobilata , utilata ca in poze, se ACCEPTA CREDIT. Pentru mai multe detalii sau poze, ma puteti contacta telefonic sau pe whatsapp la 0730885885. Va asteptam la vizionare cu programare!

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Comision cumpărător: 2%
Posibilitate parcare: Da

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici